Det danske magasin i Spanien

Del

Podologo

Fødderne er kroppens fundament, og vores måde at gå på påvirker vores balance. Når vi går forkert, kan vi fremprovokere skader af større eller mindre grad, som kan påvirke vores ankler, hofter og ryg.
Tilpassede skoindlæg er ikke kun beregnet til at afhjælpe svære tilfælde af skader, de er også beregnet til at forebygge problemer, forbedre den sportslige præstation og til at opnå større komfort i dagligdagen.
Indlæggene kan afhjælpe og fjerne ubehag og smerter, som er fremprovokeret af gangen, og af at tilbringe mange timer på fødderne hver dag.
Med alderen mister vi føddernes naturlige støddæmpning, hvilket fremprovokerer smerter i fødder og fodballer. Indlæg kan give os en ekstra komfort, samt afhjælpe disse smerter.

Skoindlæg anbefales til personer i alle aldre
Til børn, for at rette problemer som f.eks. platfod og fødder der peger indad. Børn der har tendens til at falde meget, kan også blive afhjulpet med tilpassede indlæg.
For arbejdende som tilbringer mange timer på fødderne, vil indlæg give større komfort, idet man kan være i gang i mange timer uden at blive træt i fødderne, når man kommer hjem.
Til sportsudøvere vil indlæg hjælpe til at undgå skader, eliminere de problemer man måtte have, og dermed forbedre ens sportslige præstation. Det vil sige, at man ved brug af indlæg kan opnå at løbe hurtigere, længere og uden gener.
Til personer, som er blevet opereret i fødderne eller hofterne, kan indlæg anvendes for at undgå at problemer vender tilbage. En korrekt støtte til foden og et godt fodtrin, er meget vigtigt.

Til ældre kan indlæg give komfort, stabilitet og støtte, og stabilisere gangen på en komfortabel måde.

Tilpassede skoindlæg kan afhjælpe rygproblemer, som man har haft i længere tid, og som man ikke har kunnet komme af med. Mange problemer i knæ, hofter og ryggen, skyldes problemer med fødderne og med vores måde at gå på.

For diabetikere er det vigtigt at bruge indlæg, for at få den rigtige støtte og undgå skader som nedsunken forfod, der godt kan give mange problemer.

For at finde ud af om dine problemer kan afhjælpes ved brug af indlæg, skal der foretages en undersøgelse af en aut. fodterapeut med det korrekte udstyr.

Kom ind og få undersøgt dit fodtrin gratis og uforpligtende hos Clínica Podológica Sørensen, Calle Ricardo León 5, Edf. Don Francisco, 1ºA. Fuengirola. Tel. 635 905 054 / 951 438 112. Jeg taler dansk.

Af Clínica Podológica Sørensen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.