Det danske magasin i Spanien
Alternativ behandling af gigtsygdomme (reumatisme)

Alternativ behandling af gigtsygdomme (reumatisme)

Dr. Thomas Mc Pherson Brown, reumatolog uddannet fra John Hopkins-universitetet, var kendt for sin forskning i Rockefeller-stiftelsen om forholdet mellem gigt og Mycoplasma-infektion. Han var også grundlægger af ”American College of Rheumatology” og skrev bogen ”The road back, rheumathoid arthritis – its cause and its treatment”.

I sin forskning viste Dr. Thomas Mc Pherson Brown at en stor del af gigtpatienter, muligvis 60 procent, kan få glæde af en behandling med antibiotika.

I 2006 blev der gennemført en spørgeundersøgelse med 452 frivillige respondenter, som led af en form for gigtsygdom. Af disse havde ca. 200 personer, som havde fået diagnosen reumatisme eller sklerodermi, fået en antibiotikakur af mindst en måneds varighed. 89 procent af de behandlede kunne efter seks måneders behandling rapportere om en mindskning af symptomerne. 82 procent af dem oplevede at både smerte og ømhed mindskedes. 80 procent klarede sig nemmere igennem hverdagen. Over halvdelen af gruppen kunne skære ned på medicinen. Desuden er antibiotika også lettere at for kroppen at tåle frem for gigtmedicin.

En type antibiotika er Minosyklin. Den er ofte veltolereret af kroppen og hører til i gruppen tetrasyklin. De mest almindelige bivirkninger ved dette antibiotikum er tarmirritation, svimmelhed og brun pigmentering af hud og negle, særligt i forbindelse med sol.

Effekten af Minosyklin antages at komme dels af en inflammationshæmmende effekt, dels af en regulering af immunforsvaret.

Yderligere information om denne behandling og anvendelse deraf tilbydes af Dr. Pentii Raaste, tel. 952 47 55 29

Af Dr. Pentii Raaste

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.