Det danske magasin i Spanien

 

At downloade sindsrobønnen i klienternes bevidsthed er blevet en vigtig del af arbejdet i min BodyTalk-klinik. Årsagen til tilstande som bekymringsstress, der kan føre til fx søvnløshed, depression, angst, diffuse smerter og øresusen skal nemlig ofte findes i manglende overblik over konflikter i og med omgivelserne, uskarpt perspektiv at se disse konflikter ud fra og dermed forkert placeret energi, som både trætter og stresser kroppen med sygdom til følge.

Blot fordi det lyder simpelt, er det det ikke nødvendigvis for den enkelte. Men ved at arbejde sig igennem lagene med BodyTalk-teknikkerne, når vi helt ind til kernen, og langsomt men sikkert åbner vi op til forståelsen. Og det giver den ro, der skal til, for at helingen af de fysiske og mentale tilstande kan ske.

1. Har du et problem i dit liv? Nej! Jamen, så lad være med at bekymre dig.

2. Har du et problem i dit liv? Ja! Kan du gøre noget ved det? Nej! Jamen, så lad være med at bekymre dig.

3. Har du et problem i dit liv? Ja! Kan du gøre noget ved det? Ja! Jamen, så lad være med at bekymre dig.

Det er et valg. En beslutning. Og det kræver bevidsthed at træffe den.

Vores bevidsthed er bygget op af vores sanseapparat alene. Alt, hvad vi ved, er noget, vi har set, hørt, lugtet, smagt eller følt. Neurovidenskab viser, at sindet ikke bor i hjernen, men at hjernen blot registrerer tanker. Den genererer dem ikke. Hvor kommer de så fra? Fra vores bevidsthedsarbejde. Og det kræver et balanceret sanseapparat. At der er syntese, så det hele giver mening. At sanserne er synkroniserede, integrerede. Og ikke mindst at der er balance mellem sindet og de tre hjerner; den bevidste hjerne, hjertehjernen og mavehjernen.

Det er en stor og fin oplevelse at få lov til at holde rummet for klienterne i denne proces. At følge dem igennem de skift, som BodyTalk-sessionerne sætter i gang.

Sindsrobønnen blev i sin tid skrevet af teologen Reinhold Niebuhr, som brugte den i sit kirkelige arbejde. Senere implementerede Anonyme Alkoholikere og andre 12-punktsprogrammer bønnen.

Den mest kendte version lyder sådan her:

Gud, giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre,

Mod til at ændre de ting jeg kan,

Og visdom til at se forskel.

I min klinik har jeg valgt at udelade ‘Gud’, men lade det være op til den enkelte, hvem eller hvad der bedes til. Personligt sender jeg bønnen til et sted dybt inde i mig selv. Til den del af min bevidsthed, der er forstandig nok til at begribe, at vi ikke er alene om det, men at alt er ét. En fælles universel bevidsthed.

Vil du bestille tid til en session eller have mere information om BodyTalk, er du velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06 – eller læse mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.

Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker – både mennesker og dyr er velkomne.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.