Det danske magasin i Spanien
Hrelse 2

Det er utroligt vigtigt at kunne høre og opfatte. Takket være hørelsen kan vi kommunikere, modtage information, deltage i socialt samvær og lytte til lyduniverset omkring os. For de fleste er livskvalitet forbundet med samhørighed med andre mennesker. Det kan derfor være svært at følge med i samtaler, hvis du har problemer med hørelsen. Og du kan nemt komme til at føle dig udenfor, når der hyggesnakkes, eller hvis flere taler på en gang. Derfor berører problemer med hørelsen mennesket som helhed.
Hvordan hører vi?
Menneskets øre er et kompliceret organ, der omsætter lyde til signaler, som i hjernen omdannes til det at høre. Det ydre øre opfanger lydbølgerne, øregangen samler signalerne, og derefter sættes trommehinden i svingninger. Disse svingninger sendes via mellemørets tre små knogler videre til det indre øre, hvor de til sidst omdannes til elektriske impulser, som sendes til hørelsescenteret i hjernen.
Hvis bare en af disse funktioner er nedsat eller i stykker, kan det påvirke evnen til at høre.
 
Hvem rammes af tab af hørelse?
Ofte går vi ud fra, at det kun er hos ældre mennesker, at hørelsen svigter. Men det er ikke rigtigt. Tab af hørelse rammer alle aldersgrupper og kan have mange årsager: mellemørebetændelse, støjskade, diabetes, visse lægemidler, ja til og med influenza kan skade hørelsen. Når nedsat hørelse kommer snigende, kan det tage tid før, man opdager, at det ikke er alle andre, der mumler, men at ens egen hørelse er begyndt at svigte. Trods det store antal mennesker med høreproblemer er det stadig mange, der skjuler problemet.
Når man har problemer med at høre og følge med i samtaler, kan man have en tendens til at skyde skylden på omgivelserne: man mener at folk taler for lavt, eller at omgivelserne støjer for meget til, at man kan føre en samtale.
 
Hrelse 1
Åbenhed og accept er løsningen. Hvis man har forståelse og de rette hjælpemidler tilgængelige, kan livet blive ændret markant og livskvaliteten stige.
Optica Laza tilbyder en hørelsestest udført af professionelle audiologier i et af de tre hørecentre: Calahonda, La Cala de Mijas og i Fuengirola. Efter testen gennemgår vi resultater samme med dig og giver vejledning og information om høreapparater eller andre hjælpemidler, som kan gøre hverdagen nemmere. Sammen med dig kan vi finde frem til den løsning, som passer bedst til din livsstil og graden af det pågældende høretab.
Optica Laza samarbejder med Widex, som er førende indenfor avancerede høreapparater. Desuden har vi et bredt udvalg af hjælpemidler til folk med tabt hørelse, som kan gøre hverdagen nemmere både med og uden høreapparat.
Høreapparater skal nemlig ikke kun bare være en hjælp til at høre bedre, det skal også være behageligt og enkelt at bruge. Widex har derfor lagt stor vægt på teknologi og design, og i dag er høreapparater så små og diskrete, at de stort set er usynlige.
Høreapparaterne fra Widex kan hjælpe dig med at få dagligdagslyde tilbage i dit lydunivers: fodtrin, fuglesang, ringeklokken. Og frem for alt: samtaler, fjernsyn og radio kan pludseligt høres igen.
Widex giver desuden tre års garanti, tre års gratis forbrug af batterier og en forsikring mod tab og tyveri.
 
Ring og bestil tid til en hørelsestest på et af vores tre hørecentre: Calahonda, Fuengirola eller La Cala de Mijas på vores kundetelefon: +34 952 93 51 72
Med tilladelse fra Widex http://www.widex.dk  og hørelse.info www.hoerelse.info

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.