Det danske magasin i Spanien
Anti-aging med iøjnefaldende
nana
Den eksklusive hudplejeserie IS CLINICAL fås hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola.
Serien består af ekseptionelle, resultatsorienterede anti-aging og hudoptimerende formler, og ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har Innovative Skincare, som er firmaet bag, sammen med et team af læger og forskere minutiøst skabt produkter, der leverer hurtige, sikre, langsigtede og positive resultater.
IS CLINICAL produkterne anbefales af ledende dermatologer, plastikkirurger, læger samt hudplejere, og firmaet følger de højeste etiske standarder for at leve op til missionen om at forbedre kundernes livskvalitet.

IS CLINICAL serien består af både hjemmeplejeprodukter og behandlinger i klinikken.
Hele serien er opbygget på planter, naturlige vitaminer og hyaluronsyre (naturlig restylane). Alle ingredienser forekommer i meget koncentrerede doser, hvilket giver hurtige resultater.
Huden bliver glattere og smukkere indenfor blot en uges tid og ved pigmentproblemer ses der et resultat allerede efter de to første uger.
IS CLINICAL serien er oplagt at bruge, hvis man har overvejet men fravalgt restylane- og botoxinjektioner, for her er der tale om en ansigtsløftning uden brug af sprøjter, og uden ubehag og bivirkninger.
 
Serien indeholder 10 helt unikke behandlingsprodukter samt rense- og fugtgivende/opstrammende cremer og signaturprodukterne YouthComplex og Youth Eye Complex.
Youth Complex anvendes morgen og aften, den er til alle hudtyper, reducerer linier og rynker og allervigtigst; den stimulerer hudens egen produktion af collagen, så der virkelig strammes op.
Youth Eye Complex virker på alt fra mørke rande og rynker til poser omkring øjnene, og er også fantastisk effektiv på de små rynker omkring munden.
Nogle af de aktive ingredienser i Youth-produkterne er bla. en høj dosis hyaluron (botanisk udvundet), vitamin A, C og B5 samt kobber-triptider, der får huden til at producere mere collagen igen.
Andre af de aktive serums arbejder i huden mod pigmentproblemer eller ar samt rosacea/rødme.
Serien kan bygges op efter ønske og behov, og kan sagtens kombineres med det, man bruger i forvejen.
Serien er fantastisk også til cancerpatienter, fx brystkræftopererede, da der er udviklet en serum, som udvisker arvæv på 3-6 måneder.
I klinikken tilbydes en effektiv ansigtsbehandling, Red Carpet Treatment, som forbedrer hudens elasticitet, rynkedybde og teint helt fantastisk bare på én behandling.
 
Ved et kurforløb på fire behandlinger ses et endnu større resultat, hvilket også kan fremmes med brug af hjemmeplejeprodukterne sideløbende med behandling i klinikken. Som januar-tilbud tilbydes en Red Carpet Treatment til 100 euro.
 
Har du lyst til at høre mere om IS CLINICAL serien, kontakt Nana Norrbom på tlf. 610 716 048 eller kig forbi i klinikken og oplev denne fantastiske dermatologiske serie.
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.