Det danske magasin i Spanien
Japansk pebermynte – en hjælp fra naturens folkemedicin

Japansk pebermynte – en hjælp fra naturens folkemedicin

Toppene af de friske, blomstrende pebermynteplanter er grundlaget for den japanske pebermynteserie. Kvaliteten af produkterne er direkte afhængig af dyrkestedernes jordbundsforhold, klima og høstbetingelser. Produkterne er fremstillet af den japanske pebermynte, idet den vokser under ideelle forhold i mineralrig, vulkansk jord, som har et usædvanligt højt indhold af naturlig mentol, mineraler m.m. Disse stoffers positive virkninger har altid haft bred folkemedicinsk anvendelse.

Japansk pebermynteolie bør altid findes i hus-apoteket, fordi det er en enkel og hurtig vej til behandling af mange af hverdagens mindre gener og skavanker. Japansk pebermynteolie fås også som creme, tabletter, kapsler og pulver, som i mange tilfælde gør doseringen nemmere og sikrer, at præparatet virker mere direkte på en bestemt lidelse.

Olien er perfekt til behandling af muskelsmerter, ledsmerter, ømhed og infiltrationer. Den gnides på det smertende område af kroppen, og der opnås en umiddelbar lindrende og varmende virkning. Den kan bruges i forbindelse med sportsskader og infiltrationer/ømhed, der er opstået som følge af forkerte arbejdsstillinger og lignende. Nogle få dråber på tindingerne er i øvrigt et godt middel mod hovedpine, og ligeledes kan nogle få dråber pebermynteolie på hovedpuden holde myggene væk om natten. Japansk pebermynteolie hjælper også mod tilstoppet næse og andre almindelige forkølelsessymptomer. Den er fortræffelig til gurgling af halsen og fjerner dårlig ånde, og nogle bruger den til at skabe passage i luftvejene.

Pebermynte kendes også for sin gunstige effekt på fordøjelsesorganerne. Derfor anbefales kapsler eller tabletter i tilfælde af oppustethed, rumlen i maven eller irriteret tyktarm. Japansk pebermynte i pulverform har igennem årene været værdsat af mange mennesker som et stimulerende og kredsløbsstyrkende middel – også uro i benene (nattekramper) kan ofte behandles med held.

De japanske pebermynteprodukter forhandles hos Vitamina i Centro Idea.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.