Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I Kina siger man, at gode læger forebygger, mens dårlige helbreder. I så fald er irisanalysen forbeholdt gode læger. For analysen er netop ikke en behandlings-, men diagnoseform, der kan fortælle, hvor legemet afviger fra den optimale, sunde krop. På den måde kan en vitamin- og mineralkur sammensættes, og sygdom kan på den baggrund forebygges. Helt tilbage fra 1600-tallet har alternative behandlere verden over udforsket irisanalysen, som mange mener, er nøglen til et godt helbred. Selv om behandlingen stadig anses som alternativ, er brugen og dermed anerkendelsen af den flere steder i verden voksende.
Lene Byrjalsen har i mere end 10 år studeret og arbejdet med irisanalyse – blandt andet to år på den amerikanske vestkyst ved Center for Irisanalyse. Kun afbrudt af opholdet i det amerikanske har hun siden 1999 været bestyrer af Anni’s Vitalshop i Nerja, hvor hun i dag fortsat arbejder med analysen og tilbyder den til alle interesserede. Hun er ikke i tvivl om, at irisanalysen virker.

”Jeg er 100 % sikker på, det virker,” siger Lene overbevisende, mens hun forbereder irisanalysen af mig. ”Den kan specifikt fortælle, hvor i kroppen der er problemer, og hvordan du løser dem ved hjælp af naturens egne produkter. Derfor foregår behandlingen helt uden bivirkninger.”
Analysens første skridt er et nærbillede af mit øje. Ud fra det kan Lene aflæse, hvad der rører sig i min krop, og hun opdager hurtigt den begyndende allergi, jeg selv har mistænkt, at jeg er ved at udvikle. Analysen viser også, at jeg har mangel på de enzymer, der er med til at nedbryde den mad, jeg spiser, og sidst mener Lene at kunne se, at jeg er ramt af en form for stress. Sidstnævnte diagnose kan jeg dog på ingen måde genkende.
Næste del af processen bringer den såkaldte vegatester i spil. Det er et apparat, der på baggrund af irisanalysen skal kortlægge, hvilke mineraler og vitaminer jeg skal bruge for at forebygge min allergi, mangel på enzymer og stress. Testen afslører, at min krop trænger til b- og c-vitaminer, ligesom naturlige planteenzymer vil kunne hjælpe min bugspytkirtel med at nedbryde mit madindtag.
Analyse og test har sammenlagt taget godt tyve minutter, og med mig ud af Anni’s Vitalshop har jeg altså en diagnose og et løsningsforslag. Har du selv fået lyst til at få lavet en irisanalyse og en vegatest, kan du kontakte Anni’s Vitalshop og høre nærmere. Lene vil hver tredje uge være at finde i Los Boliches og kan ellers fanges i butikken i Nerja. Tel. 952 52 71 31 eller 952 66 70 87.

Af Andreas Müller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa