Kampen mod strækmærker og ar

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

D. 9., 10., og 11. november kan du møde Beauté Pacifiques eksperter hos Vitamina i Centro Idea til en gratis hudanalyse og en snak om, hvordan du bør pleje din hud. Firmaets professionelle personale tester huden med ultralydsscanning, og rådgiver om behandling af fx solskader.
Beauté Pacifique er dygtige til udvikle deres hudplejeprodukter og lancere nyheder, som dækker kundernes behov. Det seneste er Scars & Stripes.
Et strækmærke hér og et ar dér. Det er mange kvinders og mænds mareridt. Heldigvis kan de meget lidt elskede og desværre også meget synlige, fysiske mærker dækkes med tøj. Men de færreste af os synes, det er sjovt at sidde tildækket på stranden om sommeren.
Derfor udfordrer Beauté Pacifique nu vores mærker til kamp med den helt nye reparationscreme Scars & Stripes.
De fleste gravide kender det. Mange bodybuildere har prøvet det, og en god portion teenagere med vokseværk kan skrive det på hade-listen over ting, de ikke er tilfredse med ved deres krop. Det er selvfølgelig de glatte og lyse, stribede ar i huden, der opstår, når huden strækkes mere, end elasticiteten kan klare. Dem, vi ser som en lygte i mørket, når vores spejlbillede toner frem foran os.
– Det er jo ikke kun vores huds velbefindende, der betyder noget for os. Det er også vigtigt for os, at vores hud ser sund og ensartet ud. Så er det egentlig lidt ligegyldigt, at vi kan dække mærkerne til med et stykke tøj – bevidstheden om, at de er der, har vi hele tiden. Og for en stor del, bliver mærkerne så hæmmende, at strækmærker og ar bliver bestemmende for, hvordan vi klæder os, siger direktør i Beauté Pacifique Flemming K. Christensen.

Genopretter skader
Det kan man selvfølgelig ikke leve med i en virksomhed som Beauté Pacifique, hvor den evige mission er at hjælpe mennesker, der ønsker sig en bedre hud. Derfor er kundernes ønske nu hældt på tube og har fået navnet Scars & Stripes. Denne særlige reparations creme arbejder nede i huden med fire virksomme ingredienser, der på hver sin måde forebygger og reducerer rødmen og normaliserer den strukturforandring, som gør ar og strækmærker synlige.
– Det helt specielle ved Scars & Stripes er, at cremen bekæmper strækmærker og ar ved at gøre huden mere strækbar og fremme sårheling. Dens ingredienser har en enestående evne til at genoprette skader i huden – herunder reparere struktur og udseende af strækmærker og arvæv i almindelighed, forklarer Flemming K. Christensen.

Gå til modangreb før mærkerne opstår
Som altid gælder det, at hvis vores hud er velplejet og robust, kan den bedre klare de belastninger og påvirkninger, den udsættes for. Det er derfor en god idé at indlede et modangreb på strækmærker og ar, allerede inden de opstår. Og her kommer Scars & Stripes ind i billedet. Cremen kan nemlig bruges både som forebyggende behandling og til behandling af allerede opståede strækmærker og ar.
– For at opnå de bedst mulige resultater er at vigtigt at påbegynde behandlingen så tidligt i forløbet som muligt. Men også strækmærker og ar, man har haft i mange år, kan trækkes i en normaliserende retning, siger Flemming K. Christensen.

Bestil tid til en gratis ultralyddscanning og hudanalyse hos Vitamina i Centro Idea, Mijas på tel. 952 58 43 13.

Strækmærker
Strækmærker dannes, når en hud udspændes for meget til, at hudens naturlige elasticitet kan følge med til udvidelsen uden at skades.
Strækmærker opstår især ved graviditeter samt hos teenagere og bodybuildere, der vokser meget hurtigt.

Ar
Når huden skal blive hel og pæn igen efter et egentligt sår, er der altid en vis risiko for, at der dannes ar. Hor stor denne risiko er, afhænger af flere ting:
– Personens individuelle tendens til ardannelse
– Om såret er udsat for stræk- og trykpåvirkninger under ophelingen
– Om huden ved sår-omgivelserne har normal blodforsyning
-Om huden er robust og vel vedligeholdt med god hudpleje

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa