Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Fodbold, sightseeing og juleindkøb med La Peña de Dinamarca

Mallorca er blevet noget mere og andet, siden Michael Laudrup er kommet til øen: Fodbold.

La Danesas udsendte, Jette Christiansen, havde en snak med ham i oktober-nummeret og i forlængelse heraf arrangerer den danske supporterklub af Málaga CF, La Peña de Dinamarca, en tur til Palma de Mallorca i slutningen af november for at stifte nærmere bekendtskab med den danske toptræner, hans La Liga-hold, RCD Mallorca, overværer dets kamp mod Málaga CF og ser nærmere på den skønne hovedstad på øen, Palma de Mallorca.
Og i programmet indlægges endvidere et middagsmøde med en person tæt på Michael Laudrup.

Michael Laudrup – en attraktion på Mallorca.

Hans højre hånd fra tiden i Brøndby over Getafe og Moskva, scouten Erik Larsen, stiller gerne op, hvis prekære klubopgaver ikke forhindrer det. Ellers kan La Peña de Dinamarca trække på journalisten Jonas Nyrup, der siden Michael Laudrup indtog på Mallorca, har fået ham som en af sine hovedbeskæftigelser.

La Liga-matchen RCD Mallorca og Málaga CF med danskerne Patrick Mtiliga og Kris Stadsgaard, er berammet til søndag den 28. november på Estadio San Moix (Ono Stadion) i Palmas udkant.

Fredag den 26. om formiddagen besøges træningsanlægget Antonio Asensio (Son Bibiloni) for at overvære Michael Laudrups træning og efterfølgende træffe ham for fotografering og autografskrivning.

Lørdag er for deltagerne fridag, medmindre kampen rykkes til denne dag fra søndag.

Nadal aktionær

Det er en stor fornøjelse for RCD Mallorca at se den interesse, som er opstået i Danmark og i store dele af europæisk fodbold i forbindelse med Michael Laudrups tiltræden i klubben inden denne sæson.

Klubben er den største på de Baleariske øer og blandt aktionærerne i den økonomisk betrængte fodboldforretning er verdensrangslistens nummer 1 i tennis, Rafael Nadal, hvis storebror Michael Laudrup i sin tid spillede på hold med i FC Barcelona.

I sidste sæson vandt klubben 15 af 19 hjemmekampe på San Moix – Málaga CF opnåede uafgjort 1-1 her, og i denne sæsons første syv kampe er resultaterne blevet:

Mallorca – Real Madrid 0-0, Sporting Gijón – Mallorca 2-0, Mallorca – Osasuna 2-0, Athletic Bilbao – Mallorca 3-0, Mallorca – Real Sociedad 2-0, FC Barcelona – Mallorca 1-1 og Mallorca – Espanyol 0-1.

Ganske opsigtsvækkende resultater mod storholdene Real Madrid og FC Barcelona.

En hurtig dag
Palma de Mallorca er hovedstad i autonom-regionen de Baleariske øer. Byen er herudover den største by på Mallorca, idet halvdelen af øens befolkning på 414.000 indbyggere bor i byen.

Hovedindtægten på øen er turisme – 80 % – og efter den seneste udbygning er Palma de Mallorca lufthavn den tredjestørste i Spanien efter Madrid og Barcelona.

Byen byder på talrige seværdigheder med katedralen som den største, lækre forretninger og spændende restauranter og barer.
Her går en dag let – måske med juleindkøb.

Et andet kendt navn, Rafael Nadal, har interesser i klubben.

Mallorca-Programmet

La Peña de Dinamarcas tur til Mallorca er ikke alene for klubbens medlemmer, men for alle La Danesa-læsere, som har lyst til at stifte bekendtskab med Michael Laudrup, Palma de Mallorca og overvære Liga-matchen RCD Mallorca og Malaga CF.

Programmet bliver:
Torsdag den 25. november kl. 13.45: Afgang fra lufthavnen i Málaga til Palma de Mallorca med AirEuropa.
Fredag den 26. november om formiddagen: Overvære Michael Laudrups træning med holdet og efterfølgende træffe ham.
Fredag aften: Vi spiser sammen – gæst tæt på Laudrup fortæller.
Lørdag: Fri på egen hånd.
Søndag den 28. november: RCD Mallorca – Málaga CF (tidspunkt foreligger endnu ikke).
Mandag den 29. november kl. 15.50: Afgang fra lufthavnen i Palma de Mallorca til Malaga med AirEuropa.
Prisen for fly, hotel, lufthavnsafgift og transport til og fra lufthavnen vil komme til at ligge på fra 300-400 euro pr. person afhængig af antal og flypris på bestillingstidspunktet.
For enkeltværelse 34 euro ekstra pr. døgn. Hotellet i Palma er 3-stjernet.
En billet til La Liga-matchen vil koste 30-50 euro.
Tilmelding inden 10. november til næstformanden i La Peña de Dinamarca, Jens Gylling,
952 56 83 92 – mail: solgylling@yahoo.dk

Af Morten Møller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa