Friske nyheder på skønhedsfronten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


 

Idet Sothys makeup-serie, som Nana Norrbom begyndte at forhandle i sin klinik for et par år siden, omgående blev et hit blandt hendes kunder, var hun ikke i tvivl, da firmaet rettede henvendelse om det nyeste skud på stammen: en opstrammende ansigstbehandling med stor effekt på rynker.

”Jeg er netop vendt tilbage fra et kursus hos Sothys, og jeg er meget imponeret. Først og fremmest over de resultater jeg kunne se med egne øjne, men også over selve behandlingen, som jeg fik lov til at opleve ved kursets start. Det var simpelthen bare så dejligt!”, fortæller Nana, der allerede nu kan introducere Sothys Collagene Hyaluronique Intensive Treatment for sine kunder.

”Behandlingen er en kur på tre behandlinger over tre uger kombineret med brug af tilhørende produkter under og efter forløbet. En sådan kur svarer ca. til 4 års foryngelse af huden, og har størst effekt på tør og rynket hud.”

Behandlingen indledes med en hudanalyse, hvorefter der micropeeles og behandles med forskellige lækre serums, masker og massager. Produkterne, både til selve behandlingen og til hjemmebrug, fås i forskellige styrker alt efter rynkedybde og graden af slaphed i huden – så alle hudtyper kan få glæde af en foryngelseskur hos Nana Norrbom, der gerne fortæller mere om den nye rynkebehandling fra Sothys i klinikken i Fuengirola.
 


 

Ring og aftal tid på tel. 610 71 60 48.
 

Af Jette Christiansen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa