Det danske magasin i Spanien

Så er det atter tid til at tænke på den forestående jul og sende tanker tilbage på året, der er ved at rinde ud.
2009 har på mange måder været præget af finanskrisen. Jeg føler dog, at vi er ved at vænne os til krisen – vi er knap så bange og nervøse, som vi var ved årets start, og krisen er vel også aftagende.
Det er vigtigt, at vi alle holder optimismen i højsædet, og fortsat tror på en god og rar fremtid. Jeg ønsker det bedste for alle.

Der skal også i år lyde an varm tak for den store opbakning, jeg får til arbejdet i Danes Worldwide – det er jeg dybt taknemmelig over.

I forbindelse med det årlige Kronborgmøde havde vi en stor oplevelse ved "vort eget" arrangement dagen før, hvor vi besøgte Ledreborg Slot og fik en fornem og meget personlig rundvisning af ejerne, Silvia og John Munro, afsluttende med et glas champagne i familiesalen og efterfølgende en storslået frokost i fasaneriet.
At der deltog over 60 her fra Málaga, både på Ledreborg og til selve Kronborgmødet, kan vi være stolte af. Derfor en speciel tak til alle deltagerne i de to arrangementer.
Jeg er i fuld gang med arrangementet for 2010.

I april fejrer også vi Hendes Majestæt Dronningens fødselsdag. Vi får fornemt besøg fra Danmark, da vicestatsminister Lene Espersen har sagt ja til at deltage. Det samme har vor nye ambassadør i Madrid, Lars Thuesen. Dette arrangement kommer der meget mere om senere.

Jeg ønsker alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Af Jens M. Jensen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.