Det danske magasin i Spanien
Kombinationsringe fra Spinning Jewelry

Kombinationsringe fra Spinning Jewelry

Del

Kreativitet og originalitet er kodeordene, der betegner Spinning Jewelry. Spinning Jewlery er en spændende serie af ringe fra Danmark, som giver kvinder mulighed for at designe deres egne ringe, så de ikke skal gå på kompromis med helt egen personlige stil. Med Spinning Jewelry kan man sammensætte, designe og redesigne sine ringe alt efter nye trends, humør, personlighed og anledning.

Tidens smykkeindustri bevæger sig mere og mere i retning af modens verden, men vi vil stadig gerne have tidløst klassisk design samtidig med, at vi drives af lysten til at skille os ud og understrege vores personlighed og stil. Det har den danske guldsmed og designer Lina Mørk svaret på med sine kombinationsringe. I 2003 kom de første kombinationsringe på markedet og siden er de blevet så populære, at de nu også forhandles på det internationale marked.
Ved at kombinere klassisk smykkedesign og modesmykker er Spinning Jewelry på rekordtid blevet førende på markedet inden for konceptet ”samlesmykker”.

Alle ringene er fremstillet af sterlingsølv med detaljer i halvædelsten, diamanter, perler eller 14 karat guld. Desuden byder kollektionen på et udvalg af guldringe af 8 karat. Alle ringe har været igennem ikke mindre end 17 processer for at sikre den gode kvalitet og holdbarhed.
Ringene laves i seks faste størrelser fra XXS-XL, og findes i et væld af farver.
Spinning Jewelry er en serie, der til stadighed eksperimenterer med nye overflader, farver og former, og kollektionen, der består af mere end 100 unikke ringe, suppleres regelmæssigt med nye designs.

Diamanter er en piges bedste ven
Og derfor har Spinning Jewelry også en kollektion bestående af 10 rhodenirede ringe, alle med diamanter på 0.03 karat. Disse kan naturligvis kombineres med Spinning Jewelry’s øvrige kollektioner.

Efteråret 2009
Efterårets nye kollektion byder på sprudlende farver, markante, geometriske detaljer, hjerter, stjerner og blomster, og er fyldt med energi. Men der er også en mere klassik og romantisk kollektion, med kniplinger og filigran med detaljer i farverne sort, champagne og grøn. Og så er det jo frit for en selv at kombinere som man selv har lyst til.

Om Spinning Jewelry
Den kreative og dynamiske duo bestående af guldsmed og designer Lina Mørk og iværksætter Hans Henrik Nygaard har arbejdet sammen i mere end 10 år, og har lanceret flere smykkekollektioner under navnet Unika Design. Hans Henrik Nygaard startede Unika Design for over 20 år siden i en beskeden kælder i Århus, men det var først i 2003, at Lina Mørk’s kombinationsringe blev produceret. Kælderen i Århus udgør i dag fundamentet for Spinning Jewelry.

Spinning Jewelry’s ringe kan købes hos Vitamina i Centro Idea.

Af Vitamina

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.