Det danske magasin i Spanien
Sund og slank – det handler om livsstil

Sund og slank - det handler om livsstil

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Endnu en gang tilbyder vi slankekursus til dig, der har har truffet beslutningen, om at nu skal de væk, de ekstra kilo – uanset om det er fem kg eller 50.
Kurset starter starter d. 24. september kl. 15 i Anni’s Vitalshop, Fuengirola-afdelingen (3 timers varighed). Det er et hurtigt, effektivt kursusforløb, der løber over seks gange hver anden uge. Kurset er begrænset til 15 deltagere.

Formålet med slankekurset er:
At skabe et kursus, hvor der bliver tænkt i helhed. Målet med kurset er selvfølgelig, at kursisterne slanker sig, men også at de henad vejen får mange AHA-oplevelser, for selvom vi godt ved, hvordan tingene hænger sammen, giver vi os sjældent tid til at reflektere over, hvorfor tingene lige nu er, som de er. Forløbet er tilrettelagt, så det størst mulige udbytte af at være en gruppe, med plads til den enkelte persons behov og ønsker, tilgodeses optimalt.

Kursusforløb
Den bedste og mest langtidsholdbare måde at få en sund og slank livsstil på er med hjælp fra kost- og motionsvejledere, og derfor har vi sammensat et hold, som står parat til at hjælpe dig med at nå dit mål om et mere energifyldt og sundt liv.
Kurset ledes af biopat (naturopat) Lene Byrjalsen, der vil stå for kontrolvejning og diverse målinger.
Til kurset er der desuden knyttet flere eksterne undervisere f.eks. den svenske læge Matti Tolonen, psykolog Malene Goth, fysioterapeut Bettiina Larsen, Helle Espensen, redaktør på La Danesa, samt syge- & sundehedsplejerske, biopat, ernæringsvejleder Anni Dahms fra Anni’s Vitalshop.
Der er tale om holdundervisning, og selvom der på kursusdagene naturligvis afses tid til den enkelte deltager med rådgivning, støtte og motivation, anbefales det, at man i under kursusforløbet konsulterer vores eksperter for mere individuel kost- og motionsvejledning (aftales og afregnes separat). Vi alle forskellige, ikke blot fysisk, men har også forskellige muligheder og begrænsninger – og det skal der tages hensyn til, når såvel motionsplan, som diæt og kosttilskudssammensætning skal udarbejdes.

Tilmelding
Du kan få mere information og tilmelde dig i Anni’s Vitalshop, Los Boliches (tel. 952 66 70 87). Kurset koster 85 euros, som du kan betale ved tilmelding eller ved kususstart.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til et slankere og sundere liv!

Mange hilsner fra
Anni, Lene, Matti, Betiina, Malene og Helle

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa