Det danske magasin i Spanien
Beauté Pacifique – meget mere end antirynkebehandling

Beauté Pacifique - meget mere end antirynkebehandling

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Selvom solen er den største kilde til D-vitamin, er vi alligevel de seneste 10 år blevet anbefalet at beskytte os mod den ved at bruge cremer med høj solfaktor, parasoller, særligt UV-beskyttende tøj etc. for at forebygge hudkræft. Men ved at overbeskytte sig mod solen, eller at man af forskellige årsager slet ikke kommer nok ud i solen, så risikerer man ikke at få D-vitamin nok. Mangel på D-vitamin er, ved undersøgelser, bevist at være i direkte forbindelse med flere forskellige og alvorlige kræftformer, sukkersyge, sklerose og knogleskørhed.

Nogle af Amerikas førende forskere har påvist, ved hjælp af undersøgelser og forskning, at D-vitamin-mangel er en endnu større risiko for at få kræft end selve solen. I en af undersøgelserne fulgte forskerne 1200 kvinder gennem 4 år der regelmæssigt tog et tilskud af D-vitamin. Resultatet var at ved regelmæssigt tilskud af D-vitamin nedsatte de risikoen for at udvikle kræft med hele 60%.

Beauté Pacifique har udviklet en creme, så man stadig kan beskytte sig mod solen og samtidig få D-vitamin nok. Cremen kaldes D-Force, og tilfører D-vitamin til huden i rigelige mængder. Da D-vitamin optages bedst gennem huden, er cremen en naturlig måde at tilføre kroppen D-vitamin på. D-Force indeholder desuden 3 forskellige A-vitaminer, der virker mod aldersforandringer på hele kroppen. D-Force anvendes morgen og aften efter behov og anvisning, og fås både som bodylotion og ansigtscreme.

Børneeksem, ikke kun for børn
Nogle mennesker bliver født med ekstrem tør hud, hvilket gør huden irriteret og kløende, også kaldet børneeksem. Navnet er misvisende, for børneeksem er ikke kun forbeholdt børn. Et liv med eksem kan udover irritation og kløe, føre til andre sociale gener, så som diskrimination og social udstødelse. Eksem er på ingen måder livstruende eller smittende, men alligevel har det stor indgriben i familiens hverdag pga. alle de spekulationer, det fører med sig såsom mad, vaskepulver, rengøringsmidler etc. Oftest er behandlingen fede cremer, men faktisk er det slet ikke fedt, men fugt huden har brug for.

En af Danmarks førende hudlæger, Uffe Gjede, anbefaler Beauté Pacifique’s bodylotion til tør hud med dybdevirkende A-vitamin. Den virker kløestillende øjeblikkeligt og så binder den 20% mere vand i huden end andre lotions. I modsætning til andre almindelige cremer, der fordamper på huden efter 20-30 minutter, så binder Beauté Pacifique´s bodylotion til tør hud fugten i huden i 24 timer. Den virker også stærkt lindrende på solskoldet og irriteret hud.

Antirynkebehandling mod eksem
Uffe Gjede har også gjort overraskende opdagelser med tabletterne LA 40 (Life After 40), der egentlig er et antirynkemiddel. LA 40’s to vigtigste ingredienser er ekstrakt af hajbrusk, der er kollagenopbyggende, og ekstrakt af Rooibos-planten der virker som et naturligt værn mod aldersforandringer. Rooibos stimulerer de elastiske fibre i den dybe læderhud og gennemsnitligt øger den hudens fugtighed med 60%, hvilket også gør den yderst effektiv til behandling bl.a. eksem, tør hud, psoriasis (ej rød psoriasis) og ”fiskehud”.
Rooibos har været kendt i mere end 100 år i Sydafrika, hvor hårdtarbejdende kvinder i marken fandt ud af at te i litervis lavet på Rooibos-planten kunne holde huden silkeblød. Den anbefalede dosis på to tabletter om dagen svarer til 100 kopper Rooibos te! Ved at kombinere LA 40 og Beauté Pacifique’s Bodylotion til tør hud, vil huden blive tilført fugt både indefra og udefra, hvilket giver en endnu bedre behandling.

Slangegift mod rynker
Nogle af de mest almindelige bivirkninger ved et giftigt slangebid er: kramper, besvimelse, øget tørst, kvalme og feber, opkastning og lammelse af muskler. Ingen af bivirkningerne er lige det, man forbinder med antirynkebehandling. Ikke desto mindre har Beauté Pacique benyttet sig af Syn-Ake, der er kunstigt fremstillet slangegift, i deres nye produkt Line Combat Fluid. Netop den muskellammende effekt er den interessante, der, lige som botox, får ansigtsmusklerne til at slappe af og får huden til at glatte sig, så rynker formindskes.
Ved at kombinere Syn-Ake, udtræk af Acmella-planten, A-vitamin og Beauté Pacique patenterede ingredienser fås et dybdevirkende silkeglat resultat i løbet af ganske få dage.

Om Beauté Pacifique
Beauté Pacifique blev grundlagt i 1997, og udsprang af søsterfirmaet Cortex Technology, der fremstiller og udvikler avanceret måleudstyr til brug for forskning inden for hudsygdomme verden over. På baggrund af den viden og erfaring med huden er Beauté Pacifique blevet skabt.

Beauté Pacifique serien omfatter 35 produkter inden for kategorien derma-kosmetik. Derma-kosmetik er skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler. Produkterne indeholdene A-vitamin reducerer aldersforandringer, solskader og strækmærker.
A-vitamin produktet Crème Mètamorphique er det eneste produkt på markedet der beviseligt kan trænge ind i hudens dybere lag. Efter bare 5 dages behandling kan der allerede ses en reduktion af rynker, både med det blotte øje og ved ultralydsscanning.
Produkterne kan kombineres, så de passer til både den unge og den modne hud.

http://www.beautepacifique.dk

Af Beauté Pacifique

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa