Det danske magasin i Spanien

Málaga vil forbyde nye turistlejligheder i 43 byzoner

Málagas byråd har fra november til hensigt ikke at tillade en eneste ny turistlejlighed i de 43 kvarterer (barrios), hvor de nu overstiger 8 % af det samlede antal lejligheder. Foranstaltningen kræver en ændring af den overordnede byplan (PGOU), som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

ONCE – Meget mere end en organisation for blinde

Alle, der bor i Spanien, har sikkert set lotterikioskerne med skiltet ONCE med store bogstaver. Mange er klar over, at de drives af det spanske blindeforbund. Men hvad de fleste ikke ved er, at ONCE er meget mere end en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Prostitution – Sex i Spanien er en alsidig forretning

Prostitution. Verdens ældste erhverv, men måske også et af verdens mest alsidige. Inden for branchen finder man både den lykkelige luder, studinen, gigoloen, husmødrene, og kvinderne, som er tvunget ud på gaden. Og de mange forskellige former for prostitution har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Los Cahorros de Monachil

Los Cahorros de Monachil er en af de mest populære vandreruter i hele Granadaprovinsen, og det er den med rette, for det er en eventyrlig rute, der fører igennem et vildt og storslået bjerglandskab, hvorigennem floden Monachil, over millioner af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spaniens glemte del i Frankrig

Det ligger, som havde nogen glemt at tage det med hjem; det er ladt tilbage, helt alene, omgivet af Frankrig. Spaniens 504.782 km² begrænser sig ikke til størstedelen af Den Iberiske Halvø og de to øgrupper, De Kanariske Øer og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hvad er lyn og torden egentlig?

Ifølge utallige rejseguider er der ca. 330 solskinsdage om året på Costa del Sol, hvilket skulle betyde, at der ikke er mange dage om året med dårligt vejr. Hvorvidt dette er sandt eller ej skal være usagt her. En ting… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lasse Thielfoldt værner om Frigilianas ældste Bed & Breakfast

En ny dansk spillefilm er på vej. Store dele af filmen udspilles i Andalusien, så et stort filmhold på 60 mand har de seneste måneder optaget flittigt i Solkystens byer, i landskabet, på en mangofarm og på et lille Bed… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere julefrokoster end sidste år

Tilbagemeldingerne kommer fra Málaga by, men tendensen er den samme på hele Costa del Sol; julefrokosten bestilles tidligere end nogensinde. Restaurationernes sammenslutning (Mahos) fortæller, at talrige restauranter allerede nu melder alt optaget for december. “Det har altid været udlændingene, som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bedre affaldssortering på Solkysten

Borgerne på Costa del Sol er blevet bedre til at sortere sit affald. I årets tredje kvartal er der blevet afhentet syv procent mindre affald end i samme kvartal sidste år. Det skyldes, at borgerne er blevet bedre til at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kastanjehøsten i Málaga-provinsen er ødelagt

I et “normalt” år høstes der 3 millioner kilo kastanjer i Málaga-provinsen. Kastanjer, der bruges lokalt, men som også eksporteres til hele Europa. I år forventes høsten kun at nå op på 10 procent af denne mængde, og for producenter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor åbning af skandinavisk ejet shoppinglandsby på Golden Mile

Lørdag den 26. oktober fra kl 10.00 Marbellas nye destination for shopping og spisning, FORUM, åbner på Marbellas Golden Mile, og hele familien, inklusive hunden, er velkommen! Der vil være livemusik, spil og masser af sjov for børnene, stande til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vandreservoirer “alarmerende situation”, men nedbør forventes

Selvom kapaciteten af ​​vandreservoirerne i Andalusien som helhed er steget til 30,42 procent efter sidste uges regn, beskriver Junta de Andalucía vandsituationen i Málaga-provinsen som “alarmerende”. Provinsens vandreservoirer har nu en samlet kapacitet på 15,42%, mens de tre vigtigste reservoirer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.