Det danske magasin i Spanien

DEN DANSKE KIRKE ØST FOR MÁLAGA – november 2024

Kalender for november 2024 Lørdag den   2. Kl. 13 – Høstgudstjeneste på tærskepladsen El Cerval Lørdag den   9. kl. 13 – Gudstjeneste i Lux Mundi, Torre del Mar. Tirsdag den 12. kl. 15 – Efterårs- & Julekoncert med MONIKA FOSSING i San José kirken i La Herradura Lørdag den 16. kl. 13 – Gudstjeneste i […]

Antropologistuderende søger interviewpersoner!

Kære dig, der bor fast i Costa Del Sol – har du lyst til at snakke med os?Vi er en gruppe antropologistuderende fra Københavns Universitet, der kommer til Solkysten fra d 28/10-14/11. Vi er her for at lave et studieprojekt, der skal undersøge hverdagslivet blandt danskere i Costa Del Sol, og motivationerne for at flytte […]

Nyrenoverede boliger til 300 euro

Flere landsbyer i hele Málaga-provinsen går i disse år nye veje for at få nye indbyggere.Det er Alfarnate i Axarquía et fint eksempel på. Via platformen holapueblo.com annoncerer landsbyen ny nyrenoverede boliger til 300 euro i månedlig husleje.Alfarnate er en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

To døde i triathlon i Torremolinos

Finalen i verdensmesterskabet i triathlon i 2024, hvor verdens bedste triatleter konkurrerer om verdenstitlen, blev afholdt i Torremolinos i sidste uge, men to dødsfald har kastet en mørk skygge over en af de største triathlonkonkurrencer, der nogensinde er afholdt i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt byggeprojekt i Nerja

Det er sjældent, der bygges i Nerja by – men nu er der et spændende projekt på vej.Det er entreprenørselskabet Grupo GS, som i disse dage tager første spadestik til opførelsen af 40 luksuslejligheder i første linje til havet og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Axarquías afsaltningsanlæg vil tidligst stå færdigt i 2028

I sommer bestilte det spanske ministerråd projektet og arbejdet for afsaltningsanlægget i Axarquía til en værdi af 100 millioner euro, samtidig med at det godkendte over 500 millioner til to afsaltningsanlæg i Catalonien. Centralregeringens langvarige procedurer gennem det statslige vandselskab… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.