Det danske magasin i Spanien

Tid til at købe billetter til populære SYMPHONIC by Café del Mundo

Snart er det igen tid for flamenco-guitaristerne Jan Pascal og Alexander Kilian, Café del Mundo, til at give koncert i Nerja. Denne gang spiller de deres eget værk SYMPHONIC sammen med JOPMA (Málaga Province Youth Orchestra). Den tyske flamenco-duo spiller… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Verdens bedste triatleter samles i Torremolinos

5.000 triathlon-veteraner og verdenseliten er i denne weekend samlet i Torremolinos.Byen er nemlig vært for sidste afdeling af årets World Triathlon Championship.Der er selvsagt stor fokus på de bedste triatleter, som kæmper om det samlede mesterskab, men både den lokale,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkysten har årligt brug for 12.000 nye boliger

”Situationen er vanskelig – og bliver endnu værre.” Så klar lyder udmeldingen fra det landskendte ejendomskonsulentfirma Savills. I sin nyeste rapport konkluderer selskabet, at Málaga by og Costa del Sol samlet har brug for opførelsen af 12.000 nye boliger om… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ulovligt kæmpehotel i Cabo De Gata skal rives ned

Junta de Andalucía har nu sat en dato for nedrivningen af det meget kontroversielle El Algarrobico-hotel i Cabo de Gata-Nijar-naturparken i Almería-provinsen. Den enorme 24-etagers, 411-værelses struktur beliggende i hjertet af naturparken har været halvbygget på den beskyttede kystlinje i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

De bedste spanske vine – efteråret 2024

Det er ikke let at være vinproducent i dagens globale marked. Konkurrencen er hårdere end nogensinde, og nye producenter dukker op på steder rundt om i verden, hvor vindyrkning engang blev anset for umulig. Selv om vinverdenen er bekymret for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Uvejret, der satte Málaga ud af spillet

Klokken et om eftermiddagen blev dag til nat, da kulsorte skyer lagde sig ind over Málaga og himlen åbnede sig. Det var den 14. november 1989. Denne tirsdag for 35 år siden blev gaderne til flodløb, biler blev skyllet ud… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lovpligtige dokumenter og genstande når du kører bil i Spanien

Som i mange andre lande er der en række dokumenter og genstande, som er påkrævet af hensyn til juridiske forpligtelser og praktiske nødvendigheder for at sikre en gnidningsløs interaktion med myndighederne og for at være forberedt på eventuelle nødsituationer. Rigspolitiet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Det Vilde Vesten: Mini Hollywood i Almería

Nogen løber med tunge støvler på etagen over os. Vi hører et skud, derefter et skrig, før yderligere et skud bliver affyret. En død kvinde kommer ramlende ned ad trappen bag os… Skud-dramaet finder sted i en saloon i Mini-Holywood,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Samhain – I Spanien fejredes de døde længe inden Halloween

Selvom varmen stadig hænger over os, banker mørkets årstid på døren og nætterne bliver længere. Vi nærmer os det, som danskerne kalder Allehelgensdag, dagen hvor vi mindes vores døde, som følges af Allehelgensaften (Noche de los Muertos), som i Danmark,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

34 % af Málagas indbyggere lever under fattigdomsgrænsen

Málaga-provinsens økonomiske vækst i de seneste år har overgået både de andalusiske og spanske vækstrater, men langt fra alle dens indbyggere nyder denne velstand. Det andalusiske netværk for bekæmpelse af fattigdom og social udstødelse (EAPN-A) har i denne uge præsenteret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historien bag navnet: Ronda

Populær turistdestination Ronda er som bekendt en meget populær turistby i det indre af Málaga-provinsen og behøver næppe nogen særlig introduktion. I 2023 besøgte ikke færre end 1,8 millioner turister byen med den berømte bro over Tajo-slugten. Og netop Puente Nuevo (den 98 meter høje bro), de arabiske bade (fra det 13. århundrede) og byens […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.