Det danske magasin i Spanien

Spanien advarer om skærpet grænsekontrol til Gibraltar

Hvis Spanien og Storbritannien ikke når til enighed om Gibraltars status inden den 10. november, vil der blive indført strengere paskontrol for alle mellem Spanien og Gibraltar. Det er her, det nye kontrolsystem for ind- og udrejse af Schengenområdet (EES)… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mijas øger indsatsen mod besættere

Det har længe været et problem, men intet tyder på, vi får en holdbar løsning på kort sigt. Talrige boliger langs Solkysten besættes – særligt i vinterhalvåret hvor mange boliger står ubeboede. Lokalpolitiet i Mijas sætter nu alle sejl ind… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye gigantiske investeringer i hoteller

Der investeres stort i hotelbranchen i Madrid, Valencia og på Kanarieøerne, men ingen steder overgår investeringerne på Costa del Sol. Selskabet Doubletrade, som har specialiseret i byggeri- og boliginvestering, forudser et 2025 med hidtil uset store investeringer i Málaga-provinsen. Doubletrade… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rundvisning i fuldmånens skær på den engelske kirkegård

For dem, der leder efter noget nyt at lave i Málaga by, hvad med en guidet tur i måneskin gennem den smukke engelske kirkegård, Cementerio Inglés de Málaga? Kirkegårdsfonden fortsætter sine bestræbelser på at vedligeholde og bevare den ældste ikke-katolske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den første efterårsregn med 40 liter pr. m2

Den første efterårsregn gav op til 40 liter pr. kvadratmeter i visse kommuner i Málaga-provinsen i weekenden. Søndagens gule advarsel for regn og storm blev forlænget mange steder, da regnen fortsatte med at falde. Nedbøren fra den atlantiske storm, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

7 danske spillere til Andalucia Marsters på Real Club de golf Sotogrande

Mange skandinaviske tilskuere vil i denne uge følge deres favoritter i Sotogrande. Alle vil følge Europas bedste spillere. Turneringen bliver spillet fra torsdag den 17. oktober til søndag den 20. oktober og der spilles om en præmiesum på 3.250.000 usd. Spanske John Rahm er den store lokale favorit men får stor modstand fra brødrene Højgaard […]

De tre glade skomagere

Spansk håndværk Er det bare mig, eller har du også bemærket, at alle varer vi køber holder i kortere og kortere tid? Hvad enten det er mobiltelefoner, der nu er ubrugelige efter et par år, computere, der ikke kan opdateres mere, selvparkerende biler, der løber løbsk eller tøj og sko, der knap holder én sæson, […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.