Det danske magasin i Spanien

Senda Litoral vil nu forbinde La Cala og Fuengirola

Nu skal strækningen Senda Litoral mellem La Cala og Fuengirola anlægges. Det nye projekt er opdelt i to dele, hvor den første dækker strækningen fra Plaza del Torreón de La Cala til restauranten El Sheriff, og den anden fra restauranten… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Antonio Banderas klar med ny musical

Den spanske multikunstner har travlt på sit nye teater i Málaga by. Den 17. oktober har han premiere på sin nye musical “Gypsy” i Teatro Soho. Antonio Banderas lover, at musicalen får hans personlige og unikke touch – fremført af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gåden løst – Columbus er begravet i Sevilla

Der er ingen tvivl om, hvorvidt de omstridte knogler, der er begravet i katedralen i Sevilla, tilhører Christopher Columbus (eller Cristóbal Colón, som han kaldes på spansk). Retsmedicinske efterforskere fra universitetet i Granada, ledet af professor José Antonio Lorente, kunne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den bedste tennisspiller i Spaniens historie går på pension

Efter mere end 20 år som aktiv på højeste niveau bekræftede Rafa Nadal, den største spanske tennisspiller i historien, torsdag, at han trækker sig fra professionel tennis. Gennem en følelsesladet video på næsten fem minutter på sociale medier sagde den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor mangel på arbejdskraft i Marbella

Perspektiverne for 2025 er gode, men den manglende arbejdskraft kan slå den forestående vækst flere skridt tilbage. Situationen er identisk på hele Costa del Sol, men særligt i Marbella er der stor mangel på arbejdskraft. ”Folk tager glædeligt til byen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.