Det danske magasin i Spanien

Anti-ryge plan for at forbyde engangscigaretter og smagsstoffer

Det spanske sundhedsministerium har annonceret sine næste skridt i anti-rygestrategien. Antirygeplanen, som skal vejlede i lovgivningen, og som blev godkendt inden sommer, er blevet suppleret med yderligere tre tiltag: Et forbud mod salg af elektroniske engangscigaretter, et forbud mod aromaer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sommervarmen vender tilbage

Det bliver atter varmt på Solkysten – særligt onsdag og torsdag. De spanske meteorologer forudser, at temperaturerne langs hele Costa del Sol stiger til mellem 33 og 34 grader. ”Vi får hverken varmebølger eller tropiske nætter, men dagstemperaturerne bliver usædvanligt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere kræftpatienter på Solkysten

27 borgere på Costa del Sol rammes dagligt af kræft. Helt præcist er der det seneste år blevet registreret 9.780 nye tilfælde af kræft i provinsen. Dermed stiger antallet af kræftpatienter på Solkysten. I år 2015 blev der f.eks. registreret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mijas vil kontrollere bestanden af vildsvin

Mijas kommune vil genoprette et fangstsystem for at forsøge at kontrollere bestanden af ​​vildsvin i kommunen. Mijas’ byråd brugte allerede lignende tjeneste et par måneder sidste år og har nu sendt den i udbud igen. Kontrakten kan forlænges i tre… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Slut med nedsat IVA

Nedsættelsen af ​​IVA (moms), som regeringen implementerede i januar 2023 og besluttede at forlænge indtil udgangen af ​​året for at afbøde virkningen af ​​inflationskrisen, er nu forbi. Tirsdag den 1. oktober blev 0%-satsen for olivenolie og andre basisfødevarer forhøjet til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bueno, et bankalternativ for udenlandske boligejere i Spanien

Bueno blev en realitet, efter at John Hegrenes i 2020 blev træt af spanske banker med ringe funktionalitet, dårlig service og ofte dyre banktjenester. Hvorfor ikke bygge en platform med banktjenester på skandinavisk niveau? Denne idé har ført Bueno til, hvor de er i dag; med kunder fra over 20 forskellige lande – kunder, der […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.