Det danske magasin i Spanien

Førende økonomer: ”Boligpriserne vil stige de kommende to til tre år”

Málaga-provinsens økonomer tegner i deres nye rapport et meget klart billede af det lokale boligmarked. ”Der er ikke den mindste indikator for, at boligpriserne vil så meget som stabilisere sig. Priserne vil derimod stige ufortrødent i hele provinsen de kommende… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Planer om stort indkøbscenter i Estepona tages op igen

Projektet blev præsenteret i 2008 af Esteponas tidligere borgmester, Antonio Barrientos (PSOE), men så kom der ikke noget ud af det. Nu, 16 år senere, ser det ud til, at planerne genoplives for “Spaniens største indkøbscenter” – et projekt, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkystens klima – fra “varmt til brændende”

Temperaturstigningerne på Costa del Sol kombineret med høje luftfugtighedsniveauer har fået vejreksperter til at bekymre sig om klimaet, som “er gået fra varmt til brændende i sommermånederne”, siger Enrique Salvo, professor og leder af klimaændringer ved universitetet i Málaga. UMA).… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye bøder til badegæster i Fuengirola

Flere og flere badegæster forstår tilsyneladende ikke betydningen af de røde flag ved Solkystens strande. Det gør man nu noget ved i Fuengirola, hvor man netop har vedtaget at indføre bøder på mellem 750 og 1.500 til folk, der bader… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Borgmesteren ønsker en direkte motorvej Sevilla-Málaga

Sevillas borgmester, José Luis Sanz, ønsker en “direkte vej”, der skal forbinde Sevilla og Málaga med en motorvej gennem Ronda og påpeger, at projektet er essentielt for at forene de to vigtigste byer i Andalusien. Projektet har tiltrukket sig stor… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

AKTUEL KOMMENTAR: Er vi klar til at tage et valg?

Det er et stort samtaleemne, og et stort problem, i hele Europa. Men særligt i Málaga-provinsen rammer tidens boligmangel nu hårdt. Der ligger talrige motiver bag dagens boligkrise. Der findes lige så mange løsningsforslag og meningerne er delte. Skal vi… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vandretur fra landsby til landsby i Andalusien

Når folk hører ordet camino, tænker de fleste på pilgrimsruten, der krydser det nordlige Spanien og ender i Santiago de Compostela. El Camino de Santiago (Saint James ‘Road) har været en populær pilgrimsvej for både troende og angrende syndere siden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spaniens mange politikorps

Hvilke korps er hvor? Og hvilke beføjelser og forpligtelser har de? Vi har set nærmere på de uniformerede señoras y señores. De tre korps, man oftest støder ind i, er Guardia Civil, Policia Nacional og Policia Local. Men det afhænger… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Salobreña – en ægte attraktion

Salobreña ligger mellem Motril og Almuñecar, og byens beliggenhed er så specielt, at man skal rejse langt for at se noget lignende. På en kæmpestor klippe har man over tusindvis af år bygget en by, der, med sine hvide huse,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.