Det danske magasin i Spanien

Marbella vil forbedre sin borgerservice

Der er markante omstruktureringer på vej i Marbella. Kommunen vil nu tage hele sin store ejendom i bymidten på Calle Alonso de Bazán i brug. Afdelingen for byplanlægning skal udvides, og en ny borgerservice med kontor i gadeplan skal aktiveres.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny park i Rincón de la Victoria

På 90.000 kvadratmeter, og med et budget på 4,7 millioner euro, vil Rincón de la Victoria nu gøre alvor af planerne om at anlægge et nyt stort parkareal i byen. Det er et gammelt projekt, der nu pustes nyt liv… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tilmelding til Cudecas padelturnering

Den 28. og 29. september er Mijas vært for den første udgave af padelturneringen “Todos con Cudeca” (Alle med Cudeca). Padelturneringen, som er en velgørenhedsturnering udelukkende til fordel for Cudeca, bliver afholdt i padelklubben Raquetas Mijas, som har ti baner,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Skal vi ta’ toget til Estepona?

Alle er enige – ingen har løsningen. Det er facit på sommerens såkaldte “historiske møde” på Costa del Sol. For første gang nogensinde lykkedes det nemlig at samle det spanske trafikministerie, Junta de Andalucía, Málaga-provinsens amtsråd og borgmestrene fra samtlige… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

GÅ IKKE Glip af OKTOBERS LANDSBYFESTER

Efteråret er sæsonen for nogle af de bedste og livligste landsbyfestivaler her i det sydlige Spanien. Afgrøden er høstet, dyrene slagtet, druerne presset og de vilde svampe begynder at komme frem. Hvad andet er der at gøre, end at feste!… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Marrakech – en af de fineste byer i Marokko

Marrakech er en af de fineste byer i Marokko og den ligger tættere på Málaga end Barcelona, så der er ikke ret langt derned. Byen kan besøges på en forlænget weekend og den er virkeligt et besøg værd, for her… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den énarmede katedral i Málaga

Katedralens officielle navn er Nuestra Señora de la Encarnación, men i folkemunde er den blot kendt som ”la Manquita” – den enarmede, grundet kirkens ene tårn, som gør det altoverskyggende tydeligt, at det andet mangler. Legenden fortæller, at de penge,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Pirat-taxa på flugt

Med over 200 km/t, med slukket lys og med passagerer ombord. Dette er den flugt, som en uautoriseret taxachauffør angiveligt gennemførte med det lokale politi i hælene på ham, fra Málaga lufthavn til Fuengirola. Det hele startede omkring 02.00 i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kælderrestaurant omdannet til Airbnb i Benalmádena

Ifølge de nye regler skal turistindkvartering blandt andet have en separat indgang, hvilket byplanmyndighederne mener, at 80 % af de turistlejligheder, der er blevet registreret i Málaga-provinsen siden februar, ikke lever op til. Og på trods af de nye regler… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.