Det danske magasin i Spanien

Marbella-pige bliver ansvarlig for Kamala Harris’ cybersikkerhed

På ganske få dage har hun fået omtale verden over. Soledad Antelada fra Marbella er nemlig blevet udnævnt som den øverst ansvarlige for cybersikkerheden bag Kamala Harris’ valgkampagne forud for præsidentvalget i USA. ”Det er en kæmpe udfordring, både professionelt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mentale problemer – den nye folkesygdom

Flere spaniere end nogensinde døjer med mentale problemer – også på Costa del Sol.De nyeste tal fra Seguridad Social viser, at lidt over 600.000 borgere i løbet af 2023 var sygemeldt som følge af angst, depression eller stress. De mentale… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hestens dag fejres den 21. september

Fuengirola ‘A Caballo’ er en meget populær og festlig dag, hvor alt fokus er på heste. Det meste af begivenheden er centreret om Plaza de la Constitución og omkring Plaza Reyes Católicos og Calle Condes de San Isidro. Mellem 11.00… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

27 % dyrere at leje end at betale et realkreditlån

At leje en 2-værelses bolig i Spanien repræsenterer i øjeblikket en højere pris pr. måned end betalingen på realkreditlånet, hvis du køber den samme bolig. En helt ny undersøgelse fra ejendomsplatformen Idealista fremhæver, at leje af en bolig i Málaga… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Levende musik og gratis sardiner i Marbella

Torsdag den 19. september bliver 1.700 kilo grillede sardiner fordelt på fire strande i Marbella kommune. Fejringen af den traditionelle spise begynder kl 20 00 og har mottoet ”Hyldest til turisme og kommune”. Sammen med sardinerne bliver der også skåret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Livet som gave

Jeg sidder her på en af mine første dage i mit nye hjem. Rammerne er blevet lidt mindre, men de er utrolig smukke, med en storslået natur lige udenfor vinduerne. En Omskiftelig Tid med Nye Udfordringer Det har været en omskiftelig tid med mange nye ting. Jeg ved, at mange trofaste kunder har undret sig […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.