Det danske magasin i Spanien

Færre skilsmisser på Solkysten

2.582 ægtepar på Costa del Sol valgte sidste år at lade sig skille. Det er et fald på 15,6 procent i forhold til 2022, hvor 3.061 par valgte at gå hver til sit. De nyeste tal fra Spansk Statistik fortæller… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt luksuriøst villakvarter i Málaga

Málaga kommune har nu definitivt givet grønt lys til opførelsen af 285 luksusvillaer i området Pinares de San Antón, som ligger i skov- og bjergområdet lidt øst for byen. Projektet har i en årrække skabt stor politisk debat af hensyn… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Køligere temperaturer og måske regnbyger

Køligere temperaturer og byger er på vej mod Málaga og Costa del Sol i denne uge fra onsdag, siger det spanske meteorologiske institut (Aemet). De maksimale temperaturer forventes at blive op til 3 grader lavere end normalt for årstiden og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Andalusien får en ny boliglov i 2025

Præsidenten for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, har annonceret godkendelsen af ​​den nye andalusiske boliglov, der træder i kraft i første halvdel af 2025. Moreno præciserede, at administrationerne skal gøre en indsats for at mindske ubalancen mellem boligudbud og efterspørgsel,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Næsten 2 milliarder euro i internationale turistindtægter

Turismesektoren i Málaga-provinsen sluttede august med mange historiske rekorder: antallet af flypassagerer, antallet af ansatte i gæstfrihedsbranchen og de gennemsnitlige udgifter for turister. Det gælder også fakturering for international turisme i regionen, som den andalusiske regering netop har anslået til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hold på sommeren

Det er blommesæson, og frugthandlernes boder bugner af dem. Tag blommerne med ind i den nye sæson ved at sylte eller henkoge. Selv elsker jeg chutneys som tilbehør til efterårets spicy retter med karry og ris. Sammen en kugle god vaniljeis til dessert – eller helt fortryllende ovenpå en god ost. Her er redaktionens yndlingsopskrift. […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.