Det danske magasin i Spanien

Hvor meget tjener udlændinge i Spanien?

Selvom Spanien har Europas højeste ungdomsarbejdsløshed og en relativt lav gennemsnitsløn sammenlignet med EU som helhed, er det stadig et attraktivt sted at arbejde for udlændinge. Klimaet, maden, den gode livsstil og de billigere leveomkostninger opvejer de lavere lønninger. Men… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ceuta – kontroversiel perle mellem oceaner og kontinenter

Hvilket sted på vores planet kan man stå på et punkt og se to oceaner, to kontinenter, tre nationer og tre kongeriger?Svar: Ceuta. Dette kan komme som en overraskelse for dem, der ikke har været i denne sydspanske by, som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fra tapasbaren

Sobrasada er en pølse, som primært produceres på Mallorca. Den indeholder svinekød og store mængder paprika, som giver den en flot farve. Den fås i en fast version, som kan skæres i skiver og serveres med honning, eller i en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

En god kop kaffe

– verdens mest populære drik. Over en tredjedel af verdens befolkning er enige om, at en god kop kaffe er noget af det bedste, der findes. Fra de gamle arabiske kaffehuse til nutidens trendy caféer har kaffen været et vigtigt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tarragona

– en skøn, halvstor by på Unescos Verdensarvsliste siden år 2000. Tarragona ligger kun ca. 100 km. syd for Barcelona og bliver ofte overset, fordi mange hellere vil se Cataloniens hovedstad end denne lillesøster. Men det er en klar fejl, for Tarragona har mange ting, der trækker, og fordi den er mindre, har den bevaret […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.