Det danske magasin i Spanien

Rekordlave brændstofpriser

Prisen på brændstof i Spanien er faldet yderligere i den seneste uge, og prisen på diesel er nu rekordlav i 2024, med 1,424 euro per liter. Benzinprisen er på samme niveau som i februar og koster 1.437 euro per liter.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dabiz Muñoz åbner i Málaga lufthavn

Tre gange har han været nomineret til verdens bedste kok. Lige så mange Michelin-stjerner har hans restaurant ”Diverxo” i Madrid fået. Den spanske mesterkok har imidlertid ikke kun smag for finere og avanceret madlavning. Han gør sig også i fastfood… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny natbus mellem Rincón og Málaga

De trafikale problemer mellem Rincón de la Victoria og Málaga hober sig op. I myldretiden bliver bilkøerne flere kilometre lange, og efter klokken 23 stopper al offentlig trafik. Det ideelle ville være en udvidelse af tog- eller metrolinjen, men alle… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historisk mangel på olivenolie

De spanske landmænd advarer om en historisk mangel på lagre af ekstra jomfru olivenolie. Intet på lager i kooperativer eller i mellemstore og store butikker – sådan vil sektoren for ekstra jomfruolivenolie i Spanien stå over for den sidste del… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ældste forretning på Calle Larios lukker

Gågaden Calle Larios i Málaga er ved at miste en af ​​de ældste virksomheder tilbage i området. Konditori Lepanto, som åbnede i 1983 og er blevet et emblem på gaden, lukker dørene inden nytår efter 41 år i erhvervslivet. Årsagen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

El Camino – Den personlige udviklingsrejse

Siden middelalderen har apostlen Jakobs jordiske rester trukket millioner af pilgrimme fra hele verden til Santiago de Compostela i Galicien. Drevet af religiøse, spirituelle eller eventyrlystne motiver begiver tusindvis af mennesker sig hvert år ud på hele eller dele af den op imod 900 kilometer lange Camino. En rejse, der for manges vedkommende bliver starten […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.