Det danske magasin i Spanien

Nye affaldsskatter på vej

Udlejere af ferieboliger skal forberede sig på en række nye kommunale skatter. Det gælder i første omgang en ny affaldsskat, som netop nu indføres i Fuengirola. Skatten rammer udelukkende ejerne af de 3.500 ferieboliger, der er registreret i kommunen. Den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye arbejdsløshedstal: Solkysten holder skansen

Stik imod alle odds er ledigheden på Costa del Sol ikke steget ved udgangen af august, hvor sommerens højsæson går på hæld. De nyeste tal fra arbejdsministeriet viser i runde tal, at 734.000 borgere i Málaga-provinsen er i arbejde, mens… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Advarsel – pakkesvindel i Spanien

Brugere af online shopping sider som Amazon, Temu, Aliexpress og Shein bliver nu advaret om en ny fidus kaldet “børstning”, som går ud på, at man modtager uopfordrede pakker. Det sker ved, at svindlerne opretter en falsk profil på platforme… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas vandreservoirer nu under 20 % kapacitet

Sommeren er i fuld gang, og Málaga-provinsen er stadig i en ekstrem tørkesituation. I begyndelsen af ​​september havde provinsens vandreservoirer samlet under 20 % af deres fulde kapacitet, hvilket er næsten lige så drastisk en situation, som vi havde før… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rekordhøje havtemperaturer på den andalusiske kyst

Middelhavstemperaturen stiger konstant langs den andalusiske kyst. Naturreservatet Cabo de Gata i Almería, som er referencepunktet for måling af havtemperaturer ved den andalusiske middelhavskyst, har i sommer registreret 28,6 grader. Målingen der fandt sted kl 01.00 den 21. august, overgår… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den skæve vinkel – Ole Kirkemann

Han bagte brød natten lang, men brød sig slet ikke om det. ”Alt det surdej passede slet ikke til en glad dreng som mig,” griner månedens skæve vinkel. Han fandt i stedet lykken hos det gamle forsikringsselskab Nye Danske, på Hviids Vinstue og på Costa del Sol. Han har kæmpet bravt for den, men lykken […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.