Det danske magasin i Spanien

Busstrejken i Fuengirola er slut

Den mere end fire måneder lange strejke blandt buschaufførerne i bybusserne i Fuengirola er nu slut. Parterne i konflikten, virksomheden UTE Urbano de Fuengirola og personalet (repræsenteret af fagforeningen Libre por Transporte), er nået til enighed. Fagforeningens sekretær, José María… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Marbella investerer stort i cybersikkerhed

Det kom som et chok for samtlige af Solkystens kommuner, da Benalmádena for et par måneder siden blev ramt af et hidtil uset stort cyberangreb. Kommunens teknikere reagerede i tide, men angrebet var meget tæt på at ødelægge data fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Taxakonflikt optrappes

Der har længe været problemer med piratkørsel i Málagas lufthavn, men nu tager taxachaufførerne sagen i egen hånd. Således har talrige af Málagas chauffører dannet gruppen Infotaxa AGP. ”Taxaførerne overvåger i deres fritid i tremandshold ankomsthallen og køen til vores holdeplads.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Eneste chiringuito i Málaga med sardinspyd til 2 €

Alt efter hvilken strandbar du går på, kan et spyd med grillede sardiner på Costa del Sol koste mellem 6 og 12 euro, eller måske mere. Der er dog ét sted ved kysten, der har holdt prisen på sine spyd… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gå ikke glip af disse gastronomifestivaler i Málaga i september

September er gastronomimåned i Málaga-provinsen, med en fejring af gastronomi hver weekend til ære for lokal mad og drikke. I det følgende er et udvalg af de festligheder der er, og hvor du kan prøve årstidens råvarer og opleve det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bueno, dit nye bankalternativ i Spanien

Drømmen for mange er en feriebolig i solen, og nogle vælger også at flytte til varmere himmelstrøg. Men at have en bolig i udlandet medfører andre udfordringer end dem, man møder i Skandinavien, såsom sprog, kultur og serviceniveau. Vi har selv oplevet disse udfordringer, og i 2020 besluttede vi at udfordre de spanske banker med […]

Hvor høj en pris vil vi betale for turismen?

Det var en af de største manifestationer nogensinde på Solkysten – om ikke den største.Over 15.000 borgere marcherede på en fredelig lørdag formiddag gennem Málagas gader for at ytre sin utilfredshed mod tidens mange turistboliger. Protesten gav genlyd i store del af Europa, og blev i talrige medier formidlet som en protest mod turisterne. Men […]

Nyt fra Club Danés

Fra formanden:  Jeg håber, at I alle har haft en dejlig sommer og er klar til en spændende efterårssæson hos os.  Vi har glædet os meget til at kunne dele nogle fantastiske nyheder og kommende aktiviteter med jer. Café Danes Åbner i Uge 35!Det er med stor glæde, at vi kan annoncere åbningen af vores […]

Kirkenyt fra Margrethekirken september 2024

MARGRETHEKIRKEN Avda. de Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, 29651 Mijas Costa Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontortid i september: onsdage fra 18. sep. kl. 15-17, hvor præsten Hans Krab Koed træffes i kirken. Telefonisk træffetid tirsdag, torsdag, fredag kl. 10-12 på tlf.nr. +34 722 875 452 Følg kirken på Facebook: Margrethekirken […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.