Det danske magasin i Spanien

Mijas fejrer Día de Turista

I Mijas hædres turister, der vælger kommunen som feriemål. Dette markeres af fejringen af ​​Día de Turista (turistens dag). Arrangementet, som fremhæver lokal kultur og traditioner, finder sted på Plaza Virgen de la Peña den 25. september. Det bliver en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye rabatter til alle 65+

Junta de Andalucía lancerer nu sit nye rabatkort til alle borgere 65+. Kortet sikrer rabatter til alle pensionister i Andalusien – uanset nationalitet. Man skal blot være resident og tilmeldt folkeregistret. Kortet hedder ”Tarjeta Andalucía Junta 65” og sikrer i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

70-årig pyroman anholdt i Marbella

Lokalpolitiet i Marbella har anholdt en 70-årig mænd, som mistænkes for at have påsat tre brænde i byen over sommeren. Den formodede pyroman blev anholdt midt som han var ved at sætte ild til et buskads på et mindre markområde… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sådan undgår du madforgiftning i varmen

I disse sommerdage er det vigtigt at tage ekstreme forholdsregler, når det kommer til madkonservering, da høje temperaturer øger risikoen for madforgiftning. “Varmen favoriserer spredningen af bakterier, som formerer sig hurtigere,” advarer Estela Díaz, leder af akutafdelingen på Vithas Hospital… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Verdens største producent af grøn brint åbner en fabrik i Málaga

Málaga bliver stedet for placeringen af en ny komponentfabrik for det kinesiske firma Hygreen Energy, verdens førende producent af elektrolyse-maskiner, der bruges til produktion af grøn brint. Europa Press oplyser, at industrianlægget, som vil skabe op mod tusinde arbejdspladser, vil… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sommerens store parasolkrig

Det er ikke kun på ejendomsmarkedet på Costa del Sol, der er rift om pladserne denne sommer. Det gælder også hver eneste kvadratmeter sandstrand langs Costa del Sol og alle andre spanske kyststrækninger. Men i modsætning til ejendomsmarkedet er de… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Almogía – en skøn gemt og glemt landsby med en herlig festival

I år finder den årlige mandelfestival sted i Almogía den 29. september, og det er en herlig lokal fest med masser af folklore, boder, smagsprøver, musik og dans. Almogía ligger kun 25 km nord for Málaga, og byens navn er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Andalusiens fem flotteste byer

I denne artikel zoomer vi ind på Andalusien, hvor de fleste af vores læsere nok er bekendte med Málaga og det nærliggende område. Her følger en liste over fem flotte byer i Andalusien, hvoraf vi kigger på de fire største… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Højlydte spaniere

Ni millioner mennesker udsættes dagligt for mere end 65 dB, som er den acceptable støjgrænse sat at WHO. Meget af larmen indtages på restauranter og cafeer.  Langt de fleste spaniere taler dæmpet og stille, når man er på tomandshånd, eller… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spanske ejerforeninger (Comunidades de Propietarios)

Hvad er en ejerforening? Det er en juridisk enhed, som styrer og varetager de enkelte ejeres fælles interesser i eksempelvis en bygning udstykket i lejligheder og/eller lokaler. Dens opgaver er at vedligeholde bygning og fællesområder. Den drager også omsorg for,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.