Det danske magasin i Spanien

Alt for mange drukneulykker

45 personer har i årets løb mistet livet som følge af en drukneulykke i Andalusien – de 11 på Costa del Sol. Det er markant flere end sidste år, så derfor har Junta de Andalucía i hast over for samtlige… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Premiere på ny Netflixserie fra Solkysten

Med et budget på 50 millioner og Jeff Goldblum i hovedrollen præsenterer Netflix sit hidtil dyreste og mest ambitiøse filmprojekt, der er optaget på Costa del Sol.  ”Kaos” er titlen på den nye Netflixserie. Den har været undervejs i to… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den nøgne sandhed…

DanesaPlus+ afprøver nudiststrandene på Costa del Sol. Sommeren er i fuld gang, og der er atter trængt på strandene langs Costa del Sol. En interessant del af det at være fastboende her på Costa del Sol er at udforske både… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spanske efternavne

“Hola,” siger du til din nabo, som du gerne vil tiltale, men som du endnu ikke er blevet dus med. Men hvad er det lige, han eller hun hedder til efternavn? Man kan naturligvis spørge, eller man kan tage chancen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Er din vandflaske sundhedsfarlig?

De fleste af os drikker ikke postevandet, fordi det indeholder klor, og fordi det vand, som kommer ud af hanerne i Sydspanien – især i perioder med vandmangel – mange steder er en blanding af vand fra vandreservoirer og afsaltningsanlæg,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Et dusin biler brændte i de første 48 timer af feriaen

Agenter fra Rigspolitiet har begyndt en efterforskning for at finde de ansvarlige for fire brande, der opstod i de første 48 timer af Málagas feria. Brandene, der opstod i Carretera de Cádiz-distriktet kun få minutter væk fra feriaområdet, har efterladt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Skolestart, ferier og helligdage for skoleåret 2024-2025

Efter næsten tre måneders sommerferie vender Málagas skoleelever snart tilbage til klasseværelset. Skoleåret 2024-2025 starter tirsdag den 10. september for børnehaver, folkeskoler og specialpædagogiske læringscentre, foruden visse universitetsuddannelser. Da søndag den 8. september er en helligdag, flyttes fridagen til mandag… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mindreårig facadeklatrer stjal fra hotelværelser

Alt blev afsløret søndag morgen, da politiet afhørte en mindreårig dreng, efter at han blev fanget ved et poolområde i området Monte Sancha, i byen Málaga, en privat urbanisering, som han ikke bor i. Mens politiet arbejdede på at identificere… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.