Det danske magasin i Spanien

OL GOLF: Flotte scorer af danskerne

Der blev vist fantastiske score ved OL for mænd. Der blev spillet på Le Golf National i Paris over 4 dage med 60 deltagere. Turneringen blev vundet af verdens nr. 1 Scottie Scheffler i minus 19 fra USA, sølvmedaljen gik til englænderen Tommy Fleetword i minus 18 og bronce til japaneren Hidiki Matsuyama i minus […]

Nybyggeriet halter kraftigt efter

Efterspørgslen på nybyggeri er enorm, men byggebranchen kan slet ikke følge med. Et af de største hjul i den lokale økonomi har nu et efterslæb på 50.000 medarbejdere. Det fortæller formanden for sammenslutningen af byggefirmaer i Málaga-provinsen (ACP). ”Vi mangler… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Padel i verdensklasse med Marbella Master 2024

Fredag den 9. august lyder startskuddet til den internationale verdensturné A1 Padel Marbella Master 2024, der frem til den 18. august byder på padel i verdensklasse. Stedet for padelmesterskabet, hvor hovedpersonerne i verdenspadel mødes, blev sidste år anerkendt som verdens… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stort turistpres i Fuengirola

Fuengirolas borgmester, Ana Mula og byplanlægningsrådgiver Rocío Arriaga har offentliggjort resultaterne af en diagnostisk rapport om forekomsten af turistindkvartering i kommunen, og konklusionerne indikerer, at Fuengirola er en af de andalusiske byer med det højeste turistindkvarteringspres. Faktisk fremhæver ekspertrapporten, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Næsten alt udsolgt på La Rosaleda

Fodboldfeberen i Málaga raser videre. 25.800 fans har indtil videre enten fornyet eller købt et nyt årskort forud for Málaga C.F.’s debut i 2. division om små to uger. Dermed er klubben meget tæt på at tangere sin rekord fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Indkørsel fra nord kan reducere lufthavnstrafikken med 50 %

Det er næsten 20 år siden, at myndighederne første gang beordrede en undersøgelse igangsat, og i 2024 ser det endelig ud til, at arbejdet med den nordlige adgang til Málaga lufthavn begynder. Projektet har netop afsluttet miljøhøringsfasen og afventer nu… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.