Det danske magasin i Spanien

Hvad blev der af Start-Up nationen?

Det var en mand med store ambitioner og store ord, der for små fem år siden blev indsat som statsminister. Som noget af det første tog Pedro Sánchez på en større rejse rundt til nogle af landets virksomheder – store… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Araberne sætter omsætningsrekord i Marbella

De kommer fra Kuwait, Saudi-Arabien, Qatar og de Arabiske Emirater – og de bruger typisk mellem 1.000 og 1.500 euro om dagen under deres ferie. De købestærke arabere sætter også i år deres præg på bybilledet i Marbella. Det gælder… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye boliglån på Solkysten bekymrer myndighederne

For at undgå en ny finanskrise, blev bankernes lånekrav for små 15 år siden strammet gevaldigt. Det gælder ikke mindst på boliglån. Det spanske boligministerie påpeger nu, at flere banker er begyndt at lempe kravene. Det gælder ikke mindst i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kun hvert femte ægtepar vies i kirken

Vores spanske naboer vil gerne giftes – men helst ikke i kirken. De nyeste tal fra Spansk Statistik (INE) bevidner en stærkt skiftende tendens på Costa del Sol. For små 30 år siden, i 1995, blev syv ud af ti… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

De fleste ser afsaltningsanlæg som den bedste løsning

Befolkningen i Málaga-provinsen betragter opførelsen af flere afsaltningsanlæg som den bedste mulighed for at skabe mere ferskvand og bekæmpe tørken i provinsen. Dette fremgår tydeligt af undersøgelsen for Fundación MADECA, som er underlagt Málaga provinsregering, og som gennemførte forbrugerundersøgelser i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sommerens varmeste dage

Senere på ugen forventes sommerens varmeste dage i Málaga-provinsen. Flere feriesteder langs Costa del Sol vil registrere temperaturer på omkring 40 grader, mens temperaturen inde i landet kan nå helt op på 45 grader. Terralvinden, der får temperaturerne til at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.