Det danske magasin i Spanien

METTE JOHANSEN – Dressurtræner i Jerez de la Frontera

“Man bliver aldrig udlært, når det kommer til heste” Langt de fleste skandinavere, der arbejder i det sydlige Spanien, arbejder indenfor fast ejendom og jura, har eget firma eller arbejder som digital nomade. Så hvem skulle have troet, at der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nerja og Almuñécar er pensionisternes paradis

En ny analyse gør Nerja og Almuñécar til Sydspaniens mest populære byer blandt de ældre. Det er portalen movingtospain.com, som har spurgt sine mange brugere til deres foretrukne byer i Málagaprovinsen. Portalen har specialiseret sig i rådgivning til udenlandske tilflyttere.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkystens strande svinder ind

Det er sjældent, at Greenpeace og det spanske miljøministerie er enige i deres forudsigelser. Det er imidlertid ikke tilfældet, når debatten går på fremtiden for Costa del Sols strande. I en ny rapport skriver Greenpeace, at vandstanden langs de andalusiske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Endnu en brand på kysten

Mandag eftermiddag blev området Nagüeles i Marbella ramt af en naturbrand, som heldigvis blev erklæret slukket tirsdag eftermiddag. Da var 44,9 hektar naturområde brændt. Tirsdag omkring klokken 17 opstod der dog endnu en naturbrand. Denne gang i Sierra Crestilla-området, i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga – provinsen med den højeste forventede levetid

Málaga er den provins i Andalusien med den højeste forventede levetid ifølge det andalusiske demografiske informationssystem (SIDEMA). Gennemsnittet for 2023 var 83 år. Det er det højeste tal siden registreringen begyndte i 1975, hvor det tilsvarende tal var 71,8 år.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Startup-onlineplatform for seniorer, der ønsker at dele bolig

Ifølge det spanske statistiske kontor (INE) har Spanien næsten fem millioner hjem, hvor der kun bor én person. Halvdelen af disse er beboet af personer over 65 år. Derfor bringer den nye startup-virksomhed Hagamos Hogar nu en løsning til ældre,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.