Det danske magasin i Spanien

Solkysten i massiv sejrsrus

En stille søndag blev til årets største folkefest. Med en 2-1 sejr over England sikrede det spanske fodboldlandshold sig sit fjerde europamesterskab. Det fik millioner af glade spaniere på gaden, som festede til den lyse morgen – også på Solkysten.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Strukturelle problemer på Solkystens arbejdsmarked

De sidste to år er der blevet skabt 52.000 nye jobs i Málaga-provinsen. Men ledigheden er kun faldet med 17.000 – til 120.000 personer. “Det skyldes, at der har været en markant tilstrømning af ny arbejdskraft udefra. Desværre er den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Prisstigningen på udlejningsboliger overstiger prisstigningen på solgte boliger

Stigende renter og stigninger i boliglånsfinansieringsomkostninger har bremset tempoet i boligsalget i Málaga. Den seneste rapport fra ejendomskonsulentfirmaet Gesvalt med tal fra andet kvartal 2024 konkluderer, at husværdierne (aktuelt i gennemsnit for 2.489 €/m2) er 1,8 % over værdierne fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den skæve vinkel: Mogens Holmen

Han har haft over 50 år til at finde svaret, men har fortsat ikke fundet det. Hvad der i 1972 fik ham til at tage plads i en nybygget og usikker rutchebane står fortsat uklart. Men Mogens Holmen har ikke bare nydt turen. Han tager gerne en tur til. Hans fire årtier i det dansk […]

Andalusiens mest eftertragtede strande for boligkøb

Hver dag overvejer flere og flere udlændinge og spaniere fra andre regioner muligheden for at købe bolig tæt på Andalusiens strande, og fire af regionens kystprovinser har nogle af de mest eftertragtede strande for boligkøbere i landet. Ifølge ejendomsplatform Fotocasa.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

100% blå flag til Fuengirola

Fuengirola perfektionerer sine strandes fortræffeligheder og hejser det blå flag – det internationale kvalitetsstempel – på alle strandene i kommunen. “Fuengirola er et førsteklasses turistmål, anerkendt for kvaliteten af sine strande. 100 procent af vores strande er blevet præmieret, og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.