Det danske magasin i Spanien

OL-golf i Frankrig

Golfspillerne er nu udtaget til at spille på Golf National. Herrerne spiller fra den 1.-4. august og damerne spiller fra den 7.-10. august. Der deltager ialt 60 spillere for damer og 60 spillere for herrer. Nicolai Højgaard, Thorbjørn Olesen, Nanna Koertz Madsen og Emily Kristine Pedersen repræsenterer Danmark. Det olympiske program for golf startede i […]

Historien om La Virgen del Carmen

Sømændenes beskytter Luften fyldes af dufte fra røgelse, blomster og hav. Der er trængt på gaderne. Det hele minder lidt om den spanske påske men i mindre skala og med en mildere stemning, uden hverken de bombastiske trommer eller kutteklædte… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Cartagena – en spændende historisk by

Cartagena ligger i Murcia provinsen på det sydøstligste hjørne af Spanien, og det er en by, hvor historiens vingesus høres overalt. Byen blev grundlagt af fønikerne og opkaldt efter deres vigtigste by: Karthago. Det var rygter om rige sølvminer, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Husker du sommeren ’93?

Det er et af tidens mest spillede hits – produceret af en at tidens helt store musikere. Bryan Adams’ ”Summer of ’69” vækker minderne frem hos mange. Jeg var ikke selv kommet til verden i ’69, men i en tid… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

PAELLA – Slut med gastronomisk frihed?

Kvalitetsstyret paella med 10 ingredienser – hverken mere eller mindre En ‘almindelig’ spansk paella kan indeholde mange ingredienser: kød, fisk, skaldyr, vildt, fjerkræ, bønner og andre grøntsager, ægte eller falsk safran, nogle hemmelige elementer og selvfølgelig hovedingrediensen – ris. (Ris… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Goya – maleren der fangede den spanske sjæl

Goyas malerier er en dokumentation af en periode i Spaniens historie præget af krig, tortur, inkvisition og besættelse. Hans dystre malerier siges at indeholde den spanske sjæl fra den turbulente tid. Den kendte maler skånede ingen i sine malerier, og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne disker op med de lækreste sager, nystrøgede duge og ekstra god betjening. Selvom det er helt vidunderligt at dase i en strandstol og hoppe i havet direkte bagefter, så kan vi alle nå et punkt, hvor havet bare ikke […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.