Det danske magasin i Spanien

Bioparc i Fuengirola udvider

Det er ikke blot en zoologisk have. Det er også et center for truede dyrearter. Med en udvidelse på 2.800 kvadratmeter har Biopark i Fuengirola netop foretaget en markant udvidelse i bestræbelserne på at hjælpe truede dyrearter. “Det er turisme,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Premiere på dokumentar om Tivoli World

Forlystelsesparken Tivoli World har fået masser af omtale de seneste år. Prikken over i’et sættes den 21. juni, når en ny dokumentarfilm om den lukkede park får premiere. I filmen medvirker en forhenværende ejer, artister og talrige medarbejdere – bl.a. danske Mogens Holmen, som var regnskabschef i Tivoli fra åbningen i 1972 og 37 år […]

Ingeniører: Kysttoget Málaga-Estepona skal gå under jorden

På et forum ”Los Caminos del Tren Litoral” arrangeret af dagspressen SUR var prognosen “absolut kollaps” på Costa del Sol inden for ti år, hvis transportløsninger som jernbanekorridoren mellem Málaga og Estepona ikke realiseres. Det gælder især med hensyn til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nu starter det store sommerudsalg

Omtrent samme periode, som når vi går ind i den officielle sommersæson, starter også en af ​​de mest ventede perioder for de spanske butiksejere og shoppingglade kunder – det årlige sommerudsalg. Selvom udsalget traditionelt er startet 1. juli, har virksomhederne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kampagne mod affald Skt. Hans aften

Skt. Hans (San Juan) er den spanske midsommerfejring, og fejres på strandene med mad, drikke, fest og bål den 23. juni. Dette resulterer hvert år i, at store mængder affald efterlades på strandene (34,7 tons i Málaga by!). I år… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sol og Sommer-tips

Solen giver både liv og dræber. Men én ting er sikkert, at uden sol vil der ikke være noget liv. Lige nu stråler solen fra en skyfri himmel, der fortæller os om, at vi bør forberede os på sommeren, med at passe ekstra på vores krop og hud. Der er forskellig typer mennesker, der må […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.