Det danske magasin i Spanien

Ny thriller på vej fra Marbella

Marbella er populær – også for filmindustrien. Endnu en ny serie fra byen får premiere på Netflix den 21. juni. Det er selskabet Vaca Film, der står klar med en ny thriller om omfattende narkotika import og handel i byen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Salget af luksusvillaer stiger på ny

Boligsalget på Costa del Sol er faldende, men salget af luksusvillaer i Marbella-området vil fra andet halvår atter stige. Sådan lyder udmeldingen fra den private sammenslutning af entreprenører og fagfolk, DOM3. ”Efterspørgslen og salget stiger nu på ny efter en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Direktøren for dyre- ”Auschwitz” får ny fængselsdom

Mange husker sagen om “Parque Animal” – det falske dyreinternat i Torremolinos, hvor hundredvis af hunde og katte i store lidelser blev aflivet for penge. Det er et af de alvorligste tilfælde af dyremishandling, der er opdaget i Spanien. I… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Byggebranchen søger 10.000 arbejdere

Byggebranchen i Málaga-provinsen gennemgår en periode med stor aktivitet, især i Málaga by og langs Costa del Sol. Sammenslutningen for byggeri og udviklere i Málaga (ACP) vurderer, at industrien har brug for yderligere 10.000 arbejdere, men forklarer til pressen, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

7 ud af 10 boliger i La Merced nu turistlejligheder

Hvis Picasso var blevet født i byen Málaga i dag, var han næsten helt sikkert ikke blevet født i kvarteret La Merced, da hans forældres hus formentlig for længst var blevet omdannet til korttidsudlejning for turister. Ifølge det spanske nationale… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Malplaceret badetøj

Det er uden tvivl højsæson for bademode. Strandene er fulde af mennesker i mere eller mindre dækkende badedragter; bikinis, badeshorts, speedos og meget andet. Men på trods af at badetøjet hører hjemme på stranden, og ja, naturligvis også ved pool-området, er det langt fra de eneste steder, folk viser sig i badetøj. Badegæster i alle […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.