Det danske magasin i Spanien

Gratis guidede besøg på arkæologiske udgravninger i Mijas

Her følger en fantastisk mulighed for at lære Cortijo de Acebedo at kende – stedet for arkæologiske udgravninger, og hvor du kan lære mere om Mijas fortid under de fønikiske og romerske perioder. Det er under de europæiske arkæologidage, den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe cyberangreb i Benalmádena

Benalmádena kommune blev natten til onsdag ramt af et stort cyberangreb. Kommunen blev adviseret af statens center for cybersikkerhed (RNS) og de lokale teknikere var ikke længe om at reagere. Hele natten blev der på kommunekontorerne arbejdet intensivt på at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Butikslokaler bliver til lejligheder

Tendensen så dagens lys for en håndfuld år siden i Madrid og Barcelona. Flere ejere begyndte at konvertere deres tomme butikslokaler og mindre lagre til små lejligheder som følge af tidens boligmangel. Tendensen ses nu i hele Spanien – også… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Europas største lattergaslager beslaglagt

Guardia Civil har beslaglagt 21.302 liter dinitrogenoxid (N2O), bedre kendt som lattergas, på et lager i Alhaurín el Grande i Málaga-provinsen. Ifølge politiet anser de det for at være det hidtil største parti lattergas, der er beslaglagt i Europa. Efterforskningen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Forventet økonomisk vækst på 2,3 pct.

Banco de España har hævet deres forventninger for vækst i Spanien til 2,3% for 2024, især på grund af de enorme mængder af turister. I 2023 voksede den spanske økonomi med 2,5 %, og alt tydede på, at væksten i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Velkommen til Rondas Desfiladero del Tajo

Millioner af mennesker har set Ronda fra broen, der er blevet et symbol på Andalusien, udødeliggjort i Hollywood-film, internationale tv-reklamer og selvfølgelig billioner af selfies. Men nu har du også chancen for at se bjergbyen nedefra. La Danesa inviterer dig på et vertikalt eventyr ind i dybet af Rondas kløft på den nyåbnede Desfiladero del […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.