Det danske magasin i Spanien

Advarsel om forestående fald i ejendomspriserne

Ejendomsportalen Idealista forventer, at ejendomspriserne vil falde ved udgangen af ​​2022, samtidig med at stigningen i lejepriser for lejeboliger vil aftage. Sådan lyder meldingen fra den velkendte ejendomsportal efter den seneste undersøgelse om ejendomsmarkedets følsomhed (ESI), som giver forudsigelser for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt indkøbscenter skal skabe 350 nye arbejdspladser

“Valle Lauro” er navnet på det nye indkøbscenter, som skal huse både internationale brands og grønne områder. Arbejdet med urbaniseringen af ​​området for projektet startede allerede i august sidste år og forventes afsluttet i marts 2023. Herefter kan byggeriet af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Regeringen og banker vil udvide boliglån

Tidens rentestigninger gør ikke bare ondt på boligejerne med boliglån. Økonomisk slår det, sammen med den høje inflation og de høje energipriser, benene væk under mange spanske familier. Derfor arbejder den spanske regering og de største banker nu på højtryk… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Frygter hård influenza-sæson

De sidste to vintre er influenzaen nærmest udeblevet. Mundbind, social afstand og en kraftig reducering i alle sociale aktiviteter, som følge af Covid-19 pandemien, gav den årlige influenza så svære vilkår, at kun enkelte blev smittet. I år er det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bøde for at have indkøbsvarer på bagsædet

Enhver, der har været i IKEA, ved, at de fleste kører afsted med fuldt pakkede biler. Hvis bagagerummet ikke er stort nok, kan kasser og indkøbsposer stables på bagsædet. Men nu vil det spanske vejvæsen (DGT) slå ned på, hvad… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.