Det danske magasin i Spanien

Hvorfor dit og hvorfor dat?

Her får du et par interessante historier, der sætter tankerne i gang … Hvorfor bruger spanierne ordet ’venga’ så meget? Det gør de, fordi ordet har så mange dagligdags betydninger. ’Venga’ er et ord, man næsten ikke kan undgå at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Andalusien leder opsvinget i boligpriserne

5 ud af de 10 kommuner, hvor priserne er steget mest siden pandemien startede, er på Andalusiens kyst, ifølge boligportalen Idealista. Ejendomsplatformen sammenlignede salgspriser for september 2021 med samme måned i 2019 for at finde en præpandemisk standard. Undersøgelserne viste,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spanske forskere: covid-19 er sæsonbetonet

En nylig ISGlobal-undersøgelse, der blev offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Nature Computational Science, fremhæver, at lave temperaturer og fugtighed bidrager til flere infektioner. Undersøgelsen, udviklet af spanske forskere, fremhæver den vigtige rolle, aerosoler spiller i spredningen af vira. Ved at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mindehøjtidelighed i Margrethekirken

Margrethekirken holder onsdag den 27. oktober kl. 17:00 en mindehøjtidelighed for den nu afdøde, ældste danske statsborger på Solkysten, Grethe Schnack. Hun sov ind i begyndelsen af december 2020 i en alder af 104 år efter et aktivt liv i Sydamerika og Costa del Sol. Højtideligheden vil være under ledelse/bliver gennemført af den tidligere sognepræst […]

Spansk regering i store problemer

Koalitionen mellem socialistpartiet (PSOE) og Unidos Podemos (UP) har haft sine problemer. Men netop i disse dage står regeringen midt i sin værste krise. Roden til krisen skal findes i den kommende arbejdsmarkedsreform, som de to partier slet ikke kan… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vinteren lover godt for Costa del Sol

Den forestående vinter- og lavsæson lover bedre end først antaget. Costa del Sols hotelejerforening (Aehcos) fortæller, at man forventer en belægning på 40 procent for november og 30 procent for december. Dermed håber hotelejerforeningen, at knap så mange hoteller som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Transportkrisen reducerer spanske leverancer af alkohol

Med julen lige om hjørnet står producenterne af alcohol i Spanien over for en forsyningskrise. Sammenbruddet af det internationale transportsystem betyder, at de ikke er i stand til at få deres produkter ud til kunderne. Administrerende direktør for den spanske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.