Det danske magasin i Spanien
Vingården Finca La Estacada åbner SPA Hotel **** med gourmetrestaurant

Vingården Finca La Estacada åbner SPA Hotel **** med gourmetrestaurant

Del

alt

Vingården Finca La Estacada ligger i det midt-østlige Spanien, 40 kilometers kørsel fra Madrid og Cuenca (byen med de hængende huse). Den blev grundlagt i år 2001, og sælger kvalitetsvine, der ligger helt i top. Finca La Estacada ses overalt og genkendes let på grund af den specielt designede flaske.

Sidste år blev en gourmetrestaurant bygget til vingården. Det har været en stor succes, og restauranten bespiser mellem 1800 og 2000 mennesker hver måned.
I år, den 1. juli blev hotel og spa åbnet for publikum, og det kunne vi naturligvis ikke gå glip af. Vi tog nogle venner med og satte kurs mod Tarancón. Det blev en tur på godt og vel 6 timer (vi overholdt fartgrænserne), gjorde holdt for at spise undervejs.

Finca La Estacada er imponerende, en familiebodega med en lang vintradition. Den ligger midt i et magisk landskab med uendeligt udsyn over vinmarker. Man ser straks, at alt er velholdt og at der her fokuseres på kvalitet.
Vi blev modtaget af ejeren Francisco og hans datter Marisol, som kørte os rundt mellem de mange vinmarker, og vi besøgte både de nye og de gamle vinkældre, hvor vinen hviler. Mere end 3000 nye træfade er kommet til, og inde i midten af vinkælderen har man bygget et vinsmagningslokale i glas. Her er plads til omkring 50 personer, som får lov at sidde blandt vintønderne for at spise – og drikke vin, naturligvis.

Middagen på bodegaens restaurant, hvor man kan nyde udsigten ud over vinmarkerne gennem store panoramavinduer, var en stor gastronomisk oplevelse, og vinen havde naturligvis en helt central placering. Den sælges i øvrigt til butikspriser i restauranten, altså fra kun 4€ pr flaske eller 0,80€ pr. glas.

Fra alle hotellets 22 værelser og tre suites (alle værelser er opkaldt efter en drue og er favemæssigt indrettet efter denne), fra den udendørs swimmingpool, fra spa-afdelingen os.v er udsigten også vin, vin og atter vin.

Hvis ferie for dig, er lig med fred og ro, at komme væk fra det hele, drikke en rigtig god vin og spise lækker mad, er Finca La Estacada det rette sted at besøge.
Den nyåbnede spa-afdeling er på 300m2 med sauna, dampbad, vibrerende vandsenge til afslapning m.m. Vil man prøve det hele, tager det godt og vel 1,5 time.
Lad boblerne i spaen danse om kroppen. og varmen fra saunaen løsne dine spændinger. Eller nyd en af de mange forskellige massager og behandlinger (naturligvis med vin), som Finca La Estacada tilbyder.

Vi havde en skøn weekend, som vi varmt kan anbefale jer alle at prøve. Omgivelserne og servicen er fantastisk, for slet ikke at tale om vinene.


Vind et Spa-ophold:

alt

Alle, der køber Finca La Estacadas vine hos BIRDIE VINOS (på Mijas-vejen), inden den 15. september, deltager automatisk i vores konkurrence om et Spa-ophold, som indeholder:

  • 2 overnatninger med morgenmad
  • 1 Spa-oplevelse på ca. 1,5 time
  • 1 vinsmagning og rundvisning på vingården.

 

Af Jeanett Lorentzen, Birdie Vinos

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.