Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Vintervejr giver hurtigt tørre og sprukne læber, som ser triste og blege ud, og derfor er det vigtigt at beskytte dem mod sol og vind. Fra firmaet IS Clinical har man nu mulighed for et hjemmebehandlingssæt imod tørre læber og rynker omkring læberne.

Sættet består af en blid læbepeeling som bruges 2-3 gange om ugen, derudover smøres læberne to gange om dagen med den fantastiske anti aging-læbecreme, som udvisker rynkerne. Brug læbepomade hver dag, og meget gerne gloss eller læbestift – det beskytter alt sammen mod udtørring.

Med alderen mister de fleste kvinder en del pigment i deres læber, omridset af læberne udviskes og rynkerne begynder at vise sig. Amorbuerne er nu svære at se, og læberne ser mindre ud og virker ikke så fyldige som før.

I dag vælger mange kvinder at få lavet fyldning i læben med en filler-injektion.

En anden mulighed for en fyldigere læbe er permanent makeup

Med permanent makeup kan læbekonturerne genskabes og pigmentet i læberne øges igen.

Permanent læbelinje er en mikropigmentering med naturlige farvestoffer og helt uden bivirkninger. Farverne findes i mange toner, og jeg hjælper med at vælge, den som er bedst passende til hud og hår. 

Den permanente makeup indpigmenteres som en naturlig linje langs den oprindelige læbekontur.

Ved eventuelle uregelmæssigheder i læbekonturen korrigeres dette, og skæve eller manglende amorbuer kan rettes op med en linje, som matcher læbens egen farve.

Ved rynker omkring munden er en permanent lipliner alle tiders løsning – den indpigmenterede farve forhindrer nemlig læbestift og gloss i at flyde ud i rynkerne omkring munden.

Behandlingen foregår med Goldeneye permanent makeup foregår under lokalbedøvelse med creme, og er derfor ikke ubehagelig. Alle Goldeneye’s farver er testede og rene, hvorfor der aldrig opleves allergiske reaktioner. Systemet bruges også til at optegne eyeliner og øjenbryn.

Har du et ønske om at få et flot og naturligt læbelook, så ring og få en snak med Nana Norrbom – eller book en konsultation på tlf. 610 716 048.

Af Nana Norrbom, autoriseret kosmetolog og linergist

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa