Det danske magasin i Spanien

Arrangementsdetaljer

november 30, 2022
– oktober 29, 2022

bestilling og information

The Arts Society Nerja

The Arts Society Nerja
  • Inviterer til to foredrag, på engelsk, på Centro Cultural, C/Granada, Nerja. De kan også ses på zoom. Gäster är välkomna: 10 euro. Mere info på www.theartssocietynerja.com.
    • 15. november kl.18.00.Et foredrag om den hollandske kunstner Hieronymus Bosch, "Hieronymus Bosch or El Bosco: a Netherlandish artist in Philip II's Spain". Hans malerier er karakteriserede som visionære og mange findes på El Prado og på El Escorial i Madrid. Foredragsholder er Sophie Oosterwijk. Født i Holland, undervisar på universitetet i Cambridge.
    • 22. november kl. 18.00. En foredrag om scenografi, "Creating an Imaginary World - Theatre Design from Temple to Playhouse". Scenografi er en af de mest varierende og kreative konstformer. I foredraget fortælles om skuespilleres og tilskuers interaktioner, og hvordan det gennem tiderne har påvirket scenografi, ligefra de græske tragedier via den italienske Commedia dell’arte-tradition til Shakespeare. Foredragsholder Bertie Pearce har før gæstet Nerja, oc hans foredrag har fået topkarakter.

For mere information se www.theartssocietynerja.com.

Søg på La Danesa