Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Jo yngre vi er, jo bedre kan vi tillade os at tænke: “Går den, så går den”, med hensyn til vores helbred, men hvis vi lige stopper op og tænker over det, ja så går tiden jo og ting sker!

Et tegn fra din krop kan for eksempel være, at når du drikker et glas mælk, så opstår der hoste, og der kommer slim op. Det er et kropstegn, som du skal tage seriøst. Det er ikke normalt, at vi drikker noget og skaber slimpropper – så hvad prøver kroppen at sige?

Vi skal hurtigst muligt støtte dit immunforsvar og tarmsystem. Dette kan du gøre ved at undlade korn og mælk, som begge tricker dit immunforsvar. Dernæst skal du sørge for at få en god probiotika, køb gerne en med over fem levende stammer og med over fem milliarder bakterier i.  

C-vitamin er personligt min allerbedste ven i denne tid.C-vitamin er en stærkantioxidant, der hjælper din krop med at gendanne væv, producere adrenalin, udrense for de frie radikaler, booste dit immunforsvar, beskytte mod infektioner, stabilisere kolesterolniveauet og blodtrykket, samt meget mere!

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, og derfor et flygtigt vitamin, som hele tiden skal tilføjes. Du har ca. 1.500 mg af det i din krop, og når det depot er opbrugt, begynder symptomerne på mangel. C-vitamin er aktivt i kroppen i 3 timer og ude igen efter 8 timer. 

Mangel på C-vitamin:

 • Svagt immunforsvar
 • Træthed
 • Manglende overskud
 • Udmattethed
 • Mangel på jern
 • Uren hud
 • Svamp
 • Ledsmerter
 • Dårlig sårheling

Køb C-vitamin i din helsekost, men ikke depot. Få gerne 50-100 gr. pr. kropsvægt pr. dag, fordelt ud på dagen! Meget gerne som liposomal form.Obs. hvis du får for meget c-vitamin, er symptomerne: luft i maven og diarre. Du skal ikke være bange, C-vitamin er vandopløseligt, og det er hurtigt ude af din krop igen. Det er en sund reaktion og tegn på, du har fået nok for en tid!

Den letter løsning:

Vidste du, at god Omega 3 virker inflammationshæmmende på kroppen? Astma er en betændelsestilstand i kroppen, så jo mere du kan støtte immunforsvaret, jo bedre.

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, og som alle de andre fedtopløselige vitaminer fungerer den som en antioxidant for kroppen. D-vitamin styrker og regulerer immunforsvaret, og fås både som dråber eller kapsler, der kan tygges.

Den store løsning:

Du skal til at fjerne allergener fra kosten, såsom mælkeprodukter og korn som kan provokere immunforsvaret, tarmene og luftvejene. Mit råd er, at I prøver at undgå det i 14 dage og ser, hvilken effekt det har!

Andre gode råd til at støtte dit immunforsvar her og nu:

 • Magnesium er virkelig også skønt at tage ekstra af i en tid, da det har en beroligende effekt. Det kan købes som salve, pulver eller kapsler i din helsekostbutik. Hvis du er så heldig at have et karbad, så hæld gerne epsomsalt (magnesium sulfat) i badevandet.
 • Engystol tabs fra Heel og echinacea-dråber er begge styrkende for immunforsvaret. Tag det gerne som akut løsning og som forebyggende. Hæld 10-20 echinacea-dråber i noget væske 3-4 gange dagligt. Købes i helsekostbutikker.
 • Euphorbium fra Heel er en fantastisk næsespray, som hjælper dig med at slippe slim, samt støtter dit immunforsvar! Euphorbium findes også som tabs og du kan sagtens tage dem også.
 • Vinceel fra Heel er en skøn mund- og halsspray, som hurtig hjælper dig tilbage på rette spor.
 • Brocosin-hostemikstur er super ved hoste. Tag gerne 10-20 dråber 3-4 gange dagligt.

Mine råd kan også bruges til dine børn, du skal blot være opmærksom på vitaminpillen. Den kan tages fra 13 års alderen, hvis dit barn kan sluge.

Ønsker du at give din krop et energi-boost og opleve mere vitalitet og glæde i din dagligdag? 

Hos curra · me arbejder vi med helheden, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og finde præcis ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan ud fra dine ubalancer, krop og behov!

Book Friederich til en sundhedkonsultation som afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com

Køb produkter lige her: currame.nordicvms.com

Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me.


Facts:

Friederich er en holistiske behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Han har de mere end 20 års erfaring i behandling af kroniske sygdomme.

Mød ham på www.currame.comhttps://www.facebook.com/currame/ og @curra.me

Af Friederich Damore Bruun

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa