Det danske magasin i Spanien
Bliv sommerklar allerede nu!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

De fleste kvinder kender til problemet med eyelineren og brynstiften, der bliver bløde i varmen og svære at have med at gøre. Også huden bliver varm, og makeuppen “forsvinder” i bogstaveligste forstand som dug for solen – eller tværes ud, så stregen, der burde pynte langs vippekanten, pludselig sidder og truer midt på øjenlåget. Mange kender sikkert også det, at man har tegnet to flotte bryn om morgenen. Senere på dagen kigger man sig i spejlet blot for at konstatere, at man pludselig kun har ét bryn… hvor fedt er det lige?Permanent makeup kan være løsningen.

Bryn kan opfriskes eller gøres mere tydelige med permanent makeup lagt indimellem de naturlige hår. Den seneste teknik er den såkaldte 3D-teknik med hår tegnet som naturlige hårstrå. Farvemulighederne er talrige, alt fra varm til neutral og kold tone. Bryn lavet med permanent makeup holder ca. 2-3 år hvorefter de skal genopfriskes, før de forsvinder.

Den permanente eyeliner kan påføres på forskellige måder, fint og smalt, eller lidt bredere til den, som ønsker et mere fremhævet look – og vigtigst af alt; den bliver siddende, hvor den skal, uanset om man boltrer sig i havets bølger, sveder på tennisbanen, shopper igennem i den sommerhede storby eller bare har en lang og hård arbejdsdag på kontoret.

Der er den populære sorte farve eller de mere friske som blå og grønlige nuancer, det meste er muligt at blande sig frem til, så yndlingsfarven fra ens makeupblyant kan kopieres ret nemt og med et fint resultat.At få læbelinjen tegnet op er ligeledes meget populært, da det gør munden mere udtryksfuld. Den naturlige læbelinje har det med at blive udvisket med alderen, og vi ved alle, hvor hurtigt selv en læbeblyant af god kvalitet forsvinder eller ender på vandglasset sammen med læbestiften. Med den permanente læbelinje er det ofte nok at bruge lidt lip gloss, da linjen også giver både facon og farve til læberne.

Farvemulighederne er talrige, og det permanente ønskelook kan opnås på få timer i klinikken.Permanent makeup er testet for at sikre, at selv kvinder med ekstrem sensitiv hud ikke får allergiske reaktioner. Altså er permanent makeup netop en god løsning til kvinder, der reagerer allergisk med rødmen, kløe og irritation overfor almindelig makeup.Få smukke bryn, læber eller en eyeliner som bare sidder, hvor den skal 24 timer i døgnet, inden varme og badesæson for alvor sætter ind.

For bestilling af prøvekonsultation kontakt Nana Norrbom på tlf. 610 716 048.

Af Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa