Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Når du læser denne artikel, håber jeg at vi er ved og være kommet igennem den værste Corona tid og måske er klar til og vende tilbage til hverdagen igen.

De fleste af os har i karantæneperioden måtte undvære vores faste skønhedsbesøg såsom frisør, negle-fodpleje og hudplejebehandlinger.

Nu trænger vi mere end nogensinde til og blive forkælet og rette lidt op på vores udseende.

I denne måned følger jeg op på min artikel fra marts om de super effektive Philings-behandlinger.

Jeg har arbejdet med hud og skønhed i 27 år, og er positivt overrasket over hvor store forandringer disse behandlinger på kort tid kan have for huden.

Philings-behandlingerne

Philings-behandlingerne består af to forskellige maskiner til brug i ansigtet.

Formålet med begge er at forbedre hudens struktur både på overfladen men også i dybden.

Med alderen opstår der mange forandringer i huden på grund af bla. uv-stråling, naturlig ældning, livsstil mm.

De fleste af os accepterer disse forandringer, men mange af mine dejlige kunder ønsker også at give deres hud en hjælpende hånd med behandlinger og cremer.

I de forgangne måneder har jeg med stor interesse og succes opnået rigtig gode resultater på kunder med især microneedeling og phi ion-teknikken i klinikken.

Microneedeling-maskinen som har et engangsmundstykke med små fine nåle siddende ude for enden, åbner huden med små microkanaler og renser og forbedrer huden og dens pores overflade. Den aktive hudserum trænger meget lettere ned i huden og tilfører alle de aktive ingredienser som huden nu skal bruge i sin genopbyggelse de næste par uger.

I ca. 10 dage behandles hjemme med en aktiv serum morgen og aften. Serum følger med behandlingen.

Behandlingen varer en time og 15 min. Man ser et øjeblikkeligt resultatet og huden forbedrer sig kun yderligere i ugerne efter.

For et super optimalt resultat kan man med fordel få 2-3 behandlinger fordelt på 6 uger . Dette vil give en smuk, ren og opstrammet hud og resultatet vil holde meget længe.

Denne behandling har været utrolig populær da blot én behandling giver et flot resultat, og man kan uden problemer gå ud og være social dagen efter med en smukkere hud.

Se fotos før og efter.

Phi ion-teknikken er lidt anderledes, da den påvirker den plasma og collagen som vi har i huden.

Dette er en behandling til at påvirke lokalt, – stramme øjenlåg op, minimere dybe rynker omkring munden, panden og stramme huden ved halsen op.

Denne behandling er mere dybdegående og har derfor en helingsfase.

Den lille lysbue som dannes over hudens overflade når maskinen benyttes, påvirker plasma i hudens lag og får derfor huden til og stramme sig op og blive glattere.

Resultatet er meget langtidsholdbart, fra et op til tre år.

Denne behandling udføres med creme-lokalbedøvelse og har en helingstid på ca. 5-8 dage afhængigt af hudtypen, dvs. at det kræver nogle hjemmedage da huden får små skorper i prikform. På fotos her i artiklen viser jeg behandlingen før, under og efter.

Permanent makeup

Den permanente makeup fra firmaet Goldeneye har jeg udført de sidste 20 år, og den er ligeså populær i dag som da jeg startede.

Hvem vil ikke gerne have en holdbar øjenmakeup som ingen steder løber, eller smukke læber som genopstår med deres oprindelige form og farve igen.

I mit daglige arbejde på klinikken er det primært de voksne piger som får lavet permanent makeup, men det er for alle aldre og hudtyper.

Med alderen mister vi nogle af vores pigmenter og hårstrå på bryn og vipper, og derfor er permanent makeup den geniale løsning til at hjælpe på den udfordring.

Bryn kan tegnes op som hårstrå eller som skygge-teknik. Alle kunder får den personlige farve lavet som passer til hende, så resultatet bliver naturligt.

Eyeliner kan laves som vippelinie, der er en tynd og let kant lagt tæt på vipperne. Eller som en mere tydelig liner på det øverste øjenlåg eller hele vejen rundt om øjet for ekstra indramning.

Læberne kan få sin naturlige form og farve igen. En skæv læbe kan rettes op, – mulighederne er mange. Udover det, vil den indtatoverede farve også holde på læbestiften så den ikke løber ud i de små fine rynker omkring munden.

Farvemulighederne er utalige, og der findes både  kolde, neutrale og varme farver.

Efter påførelse af permanent makeup er der en kort helingsperiode på 3- 5 dage hvor huden smøres med en helende creme. Derefter planlægges et eftertjek som foretages indenfor 3 måneder efter behandlingen.

Jeg glæder mig til at kunne behandle igen, og opnå alle disse skønne resultater for mine kunder.

Har du fået lyst til at høre mere om en af behandlingerne eller at booke en tid, så kontakt mig gerne på telefon.

Jeg har klinik hos Unioptica i Fuengirola centrum.

Nana Norrbom tlf. 610716048.

Af Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa