Det danske magasin i Spanien
Forebyg forårets allergi… NU !
På denne tid af året kan det virke som om, at pollensæsonen er langt væk. Men hvis du hører til dem der oplever, at næsen løber, du nyser, øjnene hæver og bliver røde, når den første pollen viser sig, så er det faktisk nu, du skal i gang, hvis du vil forebygge forårets angreb.
Forebyggelse handler om at afbalancere kroppen, så den ikke reagerer uhensigtsmæssigt, og det tager lidt tid……
Hvis du udvikler en allergisk reaktion over for pollen, støv, pels fra dyr eller lignende, er det fordi din krops immunsystem har et anderledes reaktionsmønster end ikke-allergikere. Denne “fejl” gør, at du danner antistoffer over for stoffer, der ellers er uskadelige. Høfeber er arveligt, og knytter sig ofte til andre typer af allergi, astma og børneeksem. Risikoen for at udvikle høfeber er større, hvis andre i familien enten har samme allergi eller en anden form for allergi.
Inden for homøopatien findes flere muligheder for hjælp ved høfeber. De bedste resultater fås uden tvivl ved at forberede og forebygge, så derfor må du allerede i gang nu.
Alternativerne i den traditionelle medicins verden er f.eks. antihistaminer og binyrebarkhormon. Antihistaminer virker ofte sløvende, og binyrebarkhormon har mange bivirkninger. Begge typer medicin har som mål at fjerne symptomerne frem for at afbalancere kroppens egne funktioner og dermed arbejde med årsagen til problemerne.
Homøopati er derfor et rigtigt spændende alternativ og redskab til at slippe for høfeber-generne uden samtidig at belaste kroppen unødigt.
Det homøopatiske middel Høron fra firmaet Allergica virker på to måder: Det styrker og opbygger slimhinderne, og det virker samtidig på nyrerne og binyrerne – som kroppens egen binyrebarkhormon. Start cirka to måneder før forventet høfeberangreb med at tage ti dråber tre gange dagligt i lidt vand og fortsæt hele sæsonen. Hvis der opstår behov, kan du også tage en akut dosis på 30-50 dråber i et glas, som drikkes i små slurke over én til to timer.
Ud over de homøopatiske midler, så er det en rigtig god idé at styrke kroppen med ekstra tilførsel af C-vitamin, magnesium og mælkesyrebakterier:
 
C-vitamin virker som en slags anti-histamin, men husk at det er hurtigt ude af kroppen igen. Så sørg gerne for at få det mange gange dagligt fx. et tilskud med 500 mg tre-fire gange dagligt eller i form af en depottablet. Hvis maven begynder at rumle lidt, kan du sætte dosis lidt ned. Får du ingen mavesymptomer, kan du i stedet med fordel prøve at sætte dosis gradvist lidt op.
Magnesium stabiliserer de mastceller, der udskiller histamin, så de ikke reagerer helt så hurtigt og voldsomt. Mange mennesker mangler magnesium og vil have god effekt af at tage et tilskud. Magnesium optages allerbedst gennem huden, så smør gerne med en magnesiumolie inden sengetid.
Mælkesyrebakterier er en stor del af grundlaget for et balanceret immunforsvar. Især i tyktarmen skal der være mange milliarder af forskellige stammer af gavnlige bakterier til, for at immunforsvaret virker tilstrækkeligt og afbalanceret..
Hvis høfeberen alligevel kommer, eller man ikke har forebygget, anvendes næsesprayen Luffeel og øjendråber Oculoheel til den akutte brug.
For alle disse midler – både de homøopatiske og vitaminer, mineraler og sunde bakterier – gælder, at kroppen skal have tid til at optage det og fylde lagrene og finde tilbage i den balance, som den er bygget til. Det er derfor snart tid til at gå i gang, hvis du vil nyde foråret og naturen helt tæt på uden løbende næse og nys – og uden bivirkningsfyldt medicin
Du finder Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu
Af Vitamina i Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.