Det danske magasin i Spanien
Lider du af bindevævssmerter, kredsløbsproblemer og appelsinhud?

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
 
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
Mange oplever appelsinhud og blodspringninger på deres ben. Det sker oftest med alderen, men vi møder også mange unge piger med disse problemer.
Skal vi komme appelsin til livs, mener vi, at vi må lokalisere, hvor problemet stammer fra, og så gøre noget ved det. Der skal støttes så meget op omkring kroppen som muligt, så vi sørger for, at det i hvert fald ikke bliver værre!
Kredsløbet transporterer blodet rundt i kroppen. Blodet indeholder en masse vigtige næringsstoffer, som skal transporteres derhen, hvor det skal bruges. Derudover indeholder blodet også en masse ilt. Blodets opgave er også at transportere det ‘brugte’ ud af din krop igen, ved f.eks. at sende det hen til bl.a. din lever.
Når vi oplever appelsinhud, er det betændelse, der ligger indkapslet i kroppen. Det er altså gammelt affald, der er blevet indkapslet i din krop.
Det vigtigste du kan gøre, er at stoppe op og justere, så du på bedste vis støtter din krop, så den ikke laver mere unødvendig cellulitis. Derfra kan du nemlig skabe flow.
Så dine blodspingninger på benene, dine strækmærker, bindevævssmerter og cellulitis hænger altså sammen.
Det første du skal, er at eliminere alle former for affaldstoffer, du kommer i nærheden af. Din krop bruger enormt meget energi på at få det ud igen, og det kræver afsindig mange antioxidanter for at holde dig stærk og rask.
Så start med at se på din kost. Hvor kan du justere?
Smid alt det plastik du har derhjemme ud. Det indeholder affaldstoffer og hormonforstyrende stoffer, som din krop ikke har brug for! Skift dine plejeprodukter ud med økologiske produkter, gerne købt hos din lokale helsekost, og se om du ikke stille og roligt kan udskifte dine fødevarer til økologi.
Allerede ved disse ændringer gør du en kæmpe forskel for dig selv, din krop, dit mindset og din familie!
Derefter skal vi have fyldt nogle gode byggematerialer på din krop – altså brandstof. Så din krop har den energi, den skal bruge til at minimere dine affaldstoffer og genoprette dine blodårer.
Ofte skaber du blodspringninger, fordi der ikke er nok gang i dit kredsløb, og der mangler energi. Kroppen formår ikke at få blodet hurtigt nok tilbage til hjertet, og derfor går det andre veje. En anden grund kan være, at dit væv går i stykker, da du ikke har de byggematerialer (og tid) du skal bruge til at opbygge. En sidste grund kan være overforkalkning og belægning i dine årer. Det kan opstå, hvis du får for meget ødelagt olie, for mange raffinerede kulhydrater, såsom korn og sukker, og dette kan sinke dit blodomløb.
Så du skal have energi og gode næringsstoffer til din krop for at skabe balance!
Sørg for at spise masser af grøntsager, kød, fisk, frugt, nødder og få masser af vand – gerne over 2 liter. (Se vores 10 kostråd på vores hjemmeside)
Udrensning er top vigtigt for at formindske dine blodspringninger og cellulitis!
At investere i en 3 måneders ampulkur http://www.currame.com/produkter/homoeopati/ er virkelig vores bedste bud, da vi her igennem vil kunne booste dit kredsløb, din lever udrensning og sætte gang i dit bindevæv, så din krop kan komme igang med at slippe og opbygge.
Man kan også spise eksempelvis kakaobønner, der indeholder masser af polyfenoler, der giver bedre blodgennemstrømning, mindsker risikoen for blodpropper, hæmmer iltningen af kolesterol og sænker blodtrykket.
Omega-3 fra hørfrø olie, rapsolie og fisk er også godt for dit kredsløb. Det er med til at smøre dit indre, får affaldstofferne ud og virker forbyggende på dit kredsløb. Få gerne 3 spsk. dagligt af hørfrøolie og fiskeolie.
 
Gode ting, der booster kredsløbet:
– Tørbørstning med en tørbørste inden badet giver fokus på nuet og booster dit kredsløb.
– Chili sætter gang i udrensningen.
– Grøntsager, gerne de grønne som indeholder masser af klorofyl. Klorofyl er det grønne pigment i planter, som bruges i planten, ligesom hæmoglobin bruges i kroppen – til at transportere ilt til alle celler. Hjernen og resten af kroppens væv fungerer mest optimalt i et godt iltet miljø. Klorofyl øger også antallet af røde blodlegemer, som vi godt kan lide. Chlorella og spirulina er også rig på klorofyl.
– Ginkgo Biloba og Ginseng som booster din energiomsætning og derved dit kredsløb
– Q10 som er kendt for at skabe balance i kredsløbet og formindske kolesterol samt blodpropper.
– Ingefær som booster dit immunforsvar og hjælper med at opretholde en sund krop
– Hamamelis i tabs og salve fra Heel
– Brændenælde i kaps og som te
– Havtorn
– At slutte sit bad af med en kold skyller, som booster dit kredsløb.
– Arteria-Heel N dråber – gives ved åreknuder og kredsløbsbesvær.
– Spa, saunagus og infrarød sauna et par gange om måneden er også guld værd, både for din metabolisme, udrensning og kredsløb.
 
Oplever du cellulitis, åreknuder, strækmærker og/eller blodspringer, så køb Hamamelis og Traumeel salve fra Heel og smør et tykt lag på det ønskede område du ønsker at behandle. Rul derefter husholdningsfilm omkring (ikke for stramt) og sov med det natten over. Traumeel trækker betændelse ud og går ind og healer op, hamamelis går ind og booster og hjælper dit kredsløb.
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
Husk, du kan købe dine kosttilskud på currame.nordicvms.com
 
På gensyn! 🙂
 
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
———————————————————-
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.