Det danske magasin i Spanien

Del

Lider du af kroniske eller tilbagevendende smerter i ryggen, arme eller ben, har du mest sandsynligt slidgigt.
Guldimplantation har nu været benyttet til behandling af forskellige smertetilstande hos mennesker siden 1996. Metoden anvendes i tiltagende grad i Europa af flere og flere læger. Det var oprindeligt amerikanske dyrlæger, der udviklede metoden til behandling af hunde med den medfødte sygdom hoftedysplasi.
I dag er denne behandlingsform vidt udbredt blandt dyrlæger. Læge Hans Kryger Kjerkegaard var den første læge, der tog metoden op til behandling hos mennesker. I starten var det kun til behandling af almindelig slidgigt, hvor metoden viste sig at have fantastisk god effekt. Mange af de første patienter er stadig smertefri nu mange år efter en enkelt behandling med guldimplantation.
I dag benyttes metoden også til behandling af andre smertetilstande, såsom migræne og spændingshovedpine. Også ved smerter opstået efter sammenfald i ryggen pga. afkalkning af knoglerne viser guldimplantation sig effektiv. Patienter med Modic forandringer virker behandlingen også godt på. Følger efter whiplash eller piskesmæld, som ofte ses ved trafikulykker, behandles også effektivt med guldimplantation. De fleste patienter, der søger denne behandling, lider af slidgigt, oftest i ryggen, nakke, hofter eller knæ. Metoden har vist sig effektiv i alle led med slidgigt. Leddegigt behandles også med særdeles god effekt med guldimplantation.
Der er aldrig set bivirkninger ved denne metode. Guldet, der anvendes, er rent guld dvs. 24 karat. Dette sikrer mod allergiske bivirkninger. Indgrebet foregår under lokal bedøvelse og behandlingen er ambulant, så patienten kan forlade klinikken umiddelbart efter behandlingen.
Ved et såkaldt dobbeltblindet forskningsprojekt foretaget på patienter med slidgigt i nakken, fandt vi signifikant effekt af guldimplantation, idet 80 % af patienterne, der havde fået guld, blev smertefrie, hvorimod kun 9 % i kontrolgruppen, som ikke fik guld, angav god effekt.
Du kan læse mere på www.gold-implant-clinic.com
Vi er to læger i vores klinik i Mijas. Undertegnede, samt en tysk læge, Melanie Endrizzi. Melanie er uddannet i guldimplantation hos mig for få år siden. Vi er i Spanien nogle uger hvert forår og efterår. Vores hovedklinikker er i henholdsvis Århus og Düsseldorf.
Du skal være velkommen til at ringe og forhøre nærmere hos mig på telefon 0045 23 39 49 77
Læge Hans Kryger Kjerkegaard
Clinica Monte Blanco
Edificio Costamueble – Ctra. de Mijas, km 4.6, Mijas 29650
0045 23 39 49 77
www.gold-implant-clinic.com
Af speciallæge Hans Kryger Kjerkegaard

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.