Det danske magasin i Spanien
“Sund og glad – mentalt og fysisk”

"Sund og glad - mentalt og fysisk"

“Sund og glad – mentalt og fysisk” Få de vigtigste og mest effektive redskaber ift at optimere din sundhed og livsglæde. Kom med til dette inspirerende foredrag, hvor Life – og sundhedscoach Maria Steffensen giver dig overskuelig viden, effektive tips og “lige-til-at-gå- til” redskaber i forhold til at styrke din sundhed både mentalt og fysisk.

Du får, denne aften, konkrete tips til hvordan du kan identificere og ændre uhensigtsmæssige vaner, opbygge mere robusthed kropsligt og mentalt, få mere glæde i din hverdag og i det hele taget leve et liv, du har det rigtig godt i.
 
Maria har mange års erfaring både som terapeut, ernæringsterapeut, coach og foredragsholder og hun lover, at det hele serveres i en let forståelig nede-på-jorden tobe, hvor alle kan være med og hvor humor er i højsædet og hvor du går derfra løftet, inspireret og motiveret
 
Vi glæder os til at se dig i Vitamina torsdag den 22. november kl 19 – tilmelding nødvendig.
Du finder Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.